Ultima oră
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!”  | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” şi-au dublat avantajul VIDEO | Rapid - ”U” Cluj, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. „Sepcile Roşii” şi-au dublat avantajul
Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon
A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău A fost anunţată echipa României pentru turneul final BJK Cup! Cele cinci sportive alese de Horia Tecău

VIDEO | Marius Şumudică a găsit o mare problemă la Rapid. ”Nu suntem ok”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 1 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21718879/1/poli-iasi-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-23-08-2024-1.jpg

Universitatea Craiova a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Rapid, în etapa a opta din Superligă. Un spectator a avut probleme de sănătate şi a fost transportat la spital, în minutul 85.

Antrenorul celor de la Rapid, Marius Şumudică, a declarat că există o mare problemă cu privire la condiţia fizică a jucătorilor, care cedează în a doua parte a meciurilor, pe fondul unor probleme de pregătire.

”Sunt mulţumit de efortul pe care l-au depus, dar parţial. Suntem departe, s-a văzut că au relaţii de joc, au jucători care fac diferenţa. O deplasare grea, o deplasare foarte complicată. Nu vreau să mă scuz, dar avem de muncă, trebuie să muncim şi cu siguranţă că vom creşte.

Nu am pierdut, asta e important. Din punctul ăsta de vedere, eu sunt mulţumit de rezultat. Nu sunt mulţumit de joc, nu avem curaj. Trebuie să înţelegem că va trebui să trecem peste această barieră.

Marcăm gol, dar după ne retragem. Eu nu am nevoie de aşa ceva! Trebuie să transform această mentalitate. Eu pun presiune, suporterii pun presiune, nu e uşor. Am ridicat echipa, am luat patru puncte, dar trebuie să ne pregătim şi mai bine.

Ne lipseşte Hromada, ne lipseşte Emmers. Avem nevoie de transferuri. Cu siguranţă că domnul Şucu şi domnul Angelescu fac eforturi şi vor veni 2 sau 3 jucători.

Nu suntem ok din punct de vedere fizic. Nu vreau să vorbesc despre ce a fost înainte, eu încerc. Arătăm rău din punct de vedere fizic. Trebuie să lucrăm. În ultimele 3 luni de zile, echipa asta a avut doar 4 zile cu antrenamente duble”
, a spus Şumudică.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele