Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape VIDEO | Farul - Sepsi, astăzi, de la ora 16:00, în direct la Prima Sport 1! Trupa lui Gică Hagi, fără victorie de 3 etape
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oltenii întâlnesc liderul din Superliga
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc

VIDEO | Manchester United - Tottenham 2-2. Radu Drăguşin a debutat la Spurs

Premier League Publicat de Tudor Moisa, de Vlad Militaru pe 14 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21460008/6/profimedia-0837004860.jpg

Echipa engleză Tottenham a încheiat la egalitate duminică seara, în deplasare, scor 2-2, cu Manchester United, în etapa a 21-a din Premier League. La Tottenham a debutat şi fundaşul român Radu Drăguşin.

Manchester United a început excelent meciul de pe Old Trafford, cu un gol marcat în minutul 3, de Rasmus Hojlund. În minutul 19 londonezii au egalat prin Richarlison, care a primit de la Pedro Porro. Gazdele au terminat prima repriză în avantaj, după golul lui Marcus Rashford, din minutul 40.

Tottenham a egalat imediat după startul reprizei secunde, prin Rodrigo Betancur, în minutul 46 şi acesta a fost scorul final. Radu Drăguşin a debutat în Premier League, fiind trimis în teren de antrenorul Ange Postecoglou în minutul 85, în locul lui Oliver Skipp. Drăguşin a jucat timp de 11 minute, meciul având şase minute de prelungire.

În clasament, Tottenham se află pe locul 5, cu 40 de puncte, iar Manchester United este pe locul 7, cu 32 de puncte.

  • Transmisiunile din Premier League vă sunt oferite de Superbet

VIDEO | Manchester United - Tottenham 2-2 (Hojlund 3, Rashford 40) // (Richarlison 19, Batencur 46)

Echipele de start:

  •  Manchester United: Onana - Wan-Bissaka, Varane, Evans, Dalot - Eriksen, Mainoo - Garnacho, Fernandes, Rashford - Hojlund;
  • Tottenham: Vicario - Pedro Porro, Romero, Van de Ven, Udogie - Hojbjerg, Bentancur, Skipp - Johnson, Richarlison, Werner;

Min 90+5. Final de meci!

Min 86. Moment important pentru Radu Drăguşin! Românul a fost introdus pe teren cu United, în locul lui Skipp!

 

Min 46. Gooool Spurs! Bentancur a trimis mingea în poartă, după ce a şutat puternic din careu!

 

Min 45. A început repriza secundă!

Min 45+5. Final de primă repriză!

Min 40. GOOOOL United! Rashford a sutat din careu, iar mingea a intrat în poartă!

 

Min. 19. Goooollll Tottenham! Richarlison reia perfect cu capul centrarea trimisă din corner de Pedro Porro şi reuşeşte egalarea!

Min. 12. O nouă ocazie pentru Tottenham! Mingea este scoasă de pe linia porţii după o centrare periculoasă!

Min. 11. Werner trimite periculos cu capul, dar Evans este atent şi respinge mingea care se ducea în poartă!

Min. 8. Rasfhord trimite pe lângă poartă după o centrare din corner!

Min. 3. Goooollll Manchester United! Hojlund deschide scorul după un contraatac fulgerător.

Min. 1. Fluier de start al partidei!

-------------------------------------

Duelul dintre Manchester United şi Tottenham nu este aşteptat doar de fanii englezi. Toată suflarea microbistă din România abia aşteaptă să îl vadă pe Radu Drăguşin evoluând în Premier League, iar debutul are şanse mari să aibă loc astăzi.

După 20 de etape, Manchester United se situează pe locul 9 în Premier League, cu 31 de puncte, la 8 distanţă de Tottenham, care ocupă poziţia a cincea.

Londonezii au reuşit să acumuleze 12 puncte în ultimele cinci etape, cele mai multe din Premier League, la egalitate cu Chelsea, deşi au încasat nu mai puţin de 7 goluri.

Pe de altă parte, Manchester United trece printr-o formă dezastruoasă. Diavolii roşii au strâns doar patru puncte în ultimele cinci etape.

În partida din tur, Tottenham s-a impus cu 2-0, graţie reuşitei lui Sarr (minutul 49) şi autogolului înscris de Martinez (minutul 83). Ultima victorie a londonezilor pe Old Trafford datează din 4 octombrie 2020. Atunci, londonezii şi-au călcat în picioare adversarii, câştigând cu 1-6!

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele