Ultima oră
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"

VIDEO | Louis Munteanu, primul gol pentru CFR! Execuţie frumoasă din voleu în poarta Unirii Slobozia

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 11 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21699511/2/profimedia-0896069968.jpg

CFR Cluj şi Unirea Slobozia se vor duela, astăzi, de la ora 22:00. Partida va putea fi urmărită la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

A fost un meci de bun augur pentru Louis Munteanu! Atacantul adus în această vară de la Fiorentina a marcat primul gol pentru formaţia lui Dan Petrescu. Acesta a reluat excelent din voleu o minge centrată din flanc.

Ardelenii, cu gândul la Conference League, au început cu stângul noua stagiune. După patru etape, formaţia din Gruia se clasează pe locul 10, cu doar patru puncte. De asemenea, CFR Cluj are cea mai slabă apărare din Superligă, cu 9 goluri încasate.

De cealalată parte, Unirea Slobozia are un parcurs bun pentru o formaţie venită din Liga 2. Echipa pregătită de Adi Mihalcea a câştigat cinci puncte şi se află pe locul 7.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele