Ultima oră
Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles" Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles"
Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB
A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid
România a urcat în clasamentul FIFA! România a urcat în clasamentul FIFA!

VIDEO | Liviu Ciobotariu iese cu bine dintr-o serie grea. ”Nu este uşor”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe duminică, 18:44
mail-share icon Email

 

 

 

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate pe teren propriu, 0-0, cu FC Botoşani, în etapa a 13-a din Superligă.

Pentru moldoveni este un punct mare, iar Liviu Ciobotariu a tras concluziile partidei, ce reprezintă continuarea unei serii excelente.

”Am avut 2-3 contraatacuri şi nu am reuşit să marcăm, dar nu ştiu dacă era echitabil. Este un punct important pentru noi.

Mă bucur că este al doilea meci consecutiv în care nu primim gol, pentru că în meciurile trecute am primit multe goluri. Nu era în regulă deloc. Echipa s-a mişcat destul de bine, în special pe fază defensivă.

Adams a jucat foarte bine. Nu este uşor să joci împotriva unei echipe cum este Universitatea Craiova, care are calitate fantastică, mai ales pe faza de atac”, a declarat Ciobotariu, la final de meci.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele