Ultima oră
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"
VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri! VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri!

VIDEO | Kopic reuşeşte înfăptuirea mult aşteptatului ”New Dinamo”. ”Cred că avem calitate, lucrăm foarte bine”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 3 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21690512/1/fc-cfr-1907-cluj-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-14-07-2024-2.jpg

Dinamo Bucureşti s-a impus clar pe teren propriu, 4-1, cu Gloria Buzău, într-un meci din etapa a patra a Superligii.

Zeljko Kopic s-a declarat încântat de elevii săi şi mai ales de cum s-au prezentat aceştia în prima repriză.

”Trei puncte importante, patru goluri înscrise, sunt foarte satisfăcut de evoluţia noastră. Am jucat împotriva unei echipe bune. Am fost încântat de prima repriză, am controlat jocul.

Planul din repriza a doua a fost să jucăm ca la 0-0, dar ei au băgat jucători ofensivi şi ne-am creat probleme. Am suferit, dar am supravieţuit. Trebuie să îţi aştepţi oportunităţile şi să înscrii când ai ocazia. Sunt foarte mulţumit de jucători.

Cred că avem calitate, lucrăm foarte bine, iar atmosfera este foarte bună la echipă, avem încredere. Nu e uşor să înscrii 11 goluri în patru meciuri, dar mai avem multe lucruri de îmbunătăţit”, a spus Kopic, la flash-interviu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele