Ultima oră
Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League Bronny, fiul lui LeBron James, îşi va continua formarea în G-League
Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă” Mircea Rednic revine în bătălia pentru play-off. ”Trebuie să recuperăm punctelele pe care le-am pierdut acasă”
"El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show "El Clasico" şi meciurile din Superligă vor fi analizat la Fotbal Show
VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Petrolul Ploieşti - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa! VIDEO | UTA Arad - Gloria Buzău 1-0. Un autogol ireal a făcut diferenţa!
NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu NEWS ALERT | Anunţul lui Neluţu Varga cu privire la Dan Petrescu

VIDEO | Klay Thompson, debut spectaculos la Dallas Mavericks

Baschet Publicat de Tudor Moisa ieri, 10:57
mail-share icon Email

Dallas Mavericks a învins-o pe San Antonio Spurs, scor 120-109, în noaptea de joi spre vineri.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21813915/1/profimedia-0926019395.jpg

La vicecampioana din NBA a debutat Klay Thompson, care şi-a petrecut primele 11 sezoane la Golden State Warriors, unde a câştigat patru titluri.

Shooting guard-ul a înscris şase coşuri de la distanţă (6/10 3PT) şi a încheiat partida cu 22 de puncte (7/13 FG), fiind decisiv în victoria obţinută de Dallas.

MVP-ul partidei a fost Luka Doncic. Slovenul a marcat 28 de puncte (9/25 FG), a oferit opt pase decisive şi a recuperat mingea de 10 ori. De cealaltă parte, Chris Paul a debutat la San Antonio Spurs.

În ciuda faptului că a marcat doar trei puncte (1/6 FG), point guard-ul a avut o prestaţie bună la alte capitole. CP3 a încheiat disputa cu opt pase decisive şi şapte recuperări.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele