Ultima oră
Carlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului. Un nou parcurs slab pentru Red Bull Carlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului. Un nou parcurs slab pentru Red Bull
AS Roma, umilită în deplasarea de la Fiorentina AS Roma, umilită în deplasarea de la Fiorentina
Basarab Panduru a pus „tunurile” pe un jucător de la FCSB: „Trebuie să îl tolerăm aşa întruna? Joacă fotbal!” | EXCLUSIV Basarab Panduru a pus „tunurile” pe un jucător de la FCSB: „Trebuie să îl tolerăm aşa întruna? Joacă fotbal!” | EXCLUSIV
Luis Phelipe, aproape de plecarea de la FCSB. E dorit de alt club din Superliga Luis Phelipe, aproape de plecarea de la FCSB. E dorit de alt club din Superliga
VIDEO | Marius Şumudică a explicat momentul tensionat cu Elias Charalambous. ”Am fost coleg cu el” VIDEO | Marius Şumudică a explicat momentul tensionat cu Elias Charalambous. ”Am fost coleg cu el”
VIDEO | Darius Olaru, surprins de cei de la Rapid. ”Meritam victoria” VIDEO | Darius Olaru, surprins de cei de la Rapid. ”Meritam victoria”

VIDEO | Inter Milano - Juventus Torino 4-4. ”Derby d’Italia” a fost epic

Serie A Publicat de Daian Cutu ieri, 21:00
mail-share icon Email

Inter Milano a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 4-4, cu gruparea Juventus Torino, în etapa a 9-a din Serie A.

 

 

 

La Milano s-a disputat episodul 252 din Derby d’Italia, iar gazdele au deschis scorul, în minutul 15, dintr-un penalti obţinut de Thuram, după o intervenţie a lui Danilo. A transformat Zielinski şi a fost 1-0 pentru Inter. Torinezii au egalat în minutul 20, prin Dusan Vlahovic, iar Timothy Weah a adus echipa oaspete în avantaj după alte şase minute.

Gazdele au replicat prin golul egalizator reuşit de Henrikh Mkhitaryan, din minutul 35, pentru ca în minutul 36 Kalulu să comită henţ în careu şi Inter să primească un penalti. Zielinski a transformat pentru a doua oară şi gazdele au intrat cu avantaj la pauză, 3-2.

În partea secundă, Denzel Dumfries a marcat golul de 4-2, în minutul 53, şi torinezii au căutat să revină în meci. În minutul 71 Kenan Yildiz, intrat pe teren de nouă minute, a redus din diferenţă, înscriind pentru Juventus. Acelaşi jucător a adus egalarea în minutul 82, din pasa lui Conceicao şi Inter Milano – Juventus Torino s-a terminat 4-4, în ciuda eforturilor celor două echipe de a marcat golul victoriei.

Inter Milano este pe locul 2 în clasament, cu 18 puncte, urmată de Juventus, cu 17 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele