Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO | Încă o problemă de arbitraj în Liga 1! FC Argeş a cerut ofsaid la faza premergătoare penalty-ului transformat de CFR Cluj

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20030012/4/ofsaid-cfr.jpg

CFR Cluj o conduce pe FC Argeş cu 3-0, după 49 de minute de joc, în etapa a 25-a din Liga 1. În direct pe Look Sport, CFR a înscris două goluri din penalty şi a beneficiat de un autogol. FC Argeş a cerut ofsaid la faza premergătoare penalty-ului de la golul doi, iar pe reluare se poate observa o eroare a arbitrului asistent.

Momentul controversat s-a petrecut în minutul 37. Costache a primit mingea în banda dreaptă, dar se afla în ofsaid. Arbitrul a lăsat jocul să continue. Costache a centrat, iar Maric a atins mingea cu mâna în careu.

Ciprian Deac a transformat cele două lovituri de la 11 metri obţinute de CFR Cluj, în minutele 35 şi 38. Maric a trimis mingea în propria poartă în debutul reprizei secunde.

FC Argeş are 11 meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 1.

Mai multe echipe din Liga 1 au contestat arbitrajele din ultimele etape şi au cerut introducerea rapidă a sistemului VAR.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele