Ultima oră
VIDEO | N-au mai suportat! Ce făceau fanii Rapidului în minutul 80 VIDEO | N-au mai suportat! Ce făceau fanii Rapidului în minutul 80
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!”  | VIDEO EXCLUSIV
MM Stoica ştie cine se bate la play-off. Surpriză mare: ”Eu am spus din etapa a doua. Confirmă!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Rapid - ”U” Cluj 0-2. Înfrângere pentru Şumudică la revenirea în „Giuleşti”, în faţa liderului din Superliga VIDEO | Rapid - ”U” Cluj 0-2. Înfrângere pentru Şumudică la revenirea în „Giuleşti”, în faţa liderului din Superliga
Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă Valentin Mihăilă şi Dennis Man, puşi la zid deşi au oferit câte o pasă decisivă
Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53 Un număr de 68 de echipaje vor lua startul TESS Rally Braşov - Ediţia 53
Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon Ons Jabeur a anunţat că nu va mai evolua în acest sezon

VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 6-2. Desfăşurare ireală la Sibiu!

Superliga Publicat pe 31 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21714092/2/her-pol.jpg

Hermannstadt a câştigat zdrobitor pe teren propriu, scor 6-2, gruparea Poli Iaşi, în etapa a opta a Superligii. Sibienii au reuşit să realizeze scorul de până acum al campionatului.

Multe goluri la Sibiu, acolo unde gazdele de la Hermannstadt au condus cu 2-0 în minutul 9, după un început incredibil. Silviu Balaure a deschis scorul în minutul 3, iar Ronaldo Deaconu a făcut 2-0 în minutul 9. În minutul 23 a fost validat şi al treilea gol al meciului, reuşit de Ianis Stoica, cu patru minute mai devreme.

Scorul pauzei a fost însă 4-1 pentru gazde, Aurelian Chiţu înscriind şi el, în minutul 42, iar ieşenii au replicat prin Teixeira, în minutul 45+4.

Silviu Balaure a reuşit dubla în minutul 58, pentru ca Robert Popescu să înscrie în minutul 78, scor 6-1. Până la final ieşenii au mai înscris odată, în minutul 82, prin Stefanovici, şi FC Hermannstadt a învins pe Poli Iaşi cu 6-2. Elevii lui Măldărăşanu au ajuns la 11 puncte şi sunt pe locul 5, în vreme ce Poli Iaşi este pe 13, cu 7 puncte.

VIDEO | Hermannstadt - Poli Iaşi 6-2 (Balaure 3, 58 Deaconu 9, Stoica 19, Chiţu 42, Popescu 78 / Teixeira 45+3, Stefanovici 82), în direct pe Prima Sport 1. Echipele de start:

  • Hermannstadt: Căbuz - Oroian, Găman, Ionuţ Stoica, Goncalves - Ivanov - Balaure, Murgia, Deaconu, Ianis Stoica - Chiţu
  • Poli Iaşi: Jesus Fernandez - Guilherme, Samayoa, Silva, Atanaskoski - Roman, Bordeianu, Gouet, Teixeira - Gheorghiţă, Kamberi

Minutul 90+3: Final de meci! Hermannstadt bate cu 6-2.

Minutul 85: Roman trage din marginea careului, dar Căbuz respinge acrobatic în corner.

Minutul 82: GOL Poli Iaşi! Harrison trage în bară, iar Stefanovic apare bine pe urmărire.

Minutul 78: GOL Hermannstadt! Neguţ trece de un adversar şi scoate în gura porţii la Popescu, care îndeplineşte o formalitate.

Minutul 75: Biceanu şutează din voleu puţin pe lângă poartă.

Minutul 58: GOL Hermannstadt! Chiţu ţine mingea în teren şi centrează la Balaure, care reia din cădere.

Minutul 45+6: Pauză! Hermannstadt conduce cu 4-1.

Minutul 45+3: GOL Poli Iaşi! Teixeira reia nemarcat din careu centrarea lui Gheorghiţă!

Minutul 42: GOL Hermannstadt! Găman recentrează în faţa porţii o minge venită din lovitură liberă. Chiţu îndeplineşte o formalitate din 3 metri.

Minutul 37: Roman şutează din drop puţin peste transversală.

Minutul 30: Deaconu prinde un şut excelent cu şiretul de la 22 de metri. Fernandez scoate în corner.

Minutul 19: GOL Hermannstadt! Stoica avansează din margine şi păcăleşte pasul la offside, apoi reia din poziţie de singur cu portarul.

Minutul 9: GOL Hermannstadt! Deaconu reia din câţiva metri o fază prelungită în careu.

Minutul 3: GOL Hermannstadt! Balaure profită de lipsa de marcaj şi reia din câţiva metri o minge venită din flanc.

Minutul 1: A început partida!

---------------------------

Hermannstadt vine după victoria surprinzătoare 2-0 cu FCSB, din runda trecută şi ajuns la al doilea succes din acest sezon, din primele şapte etape. Sibienii se află pe locul 9 înaintea startului etapei a 8-a, iar pe lângă cele două victorii au înregistrat două egaluri şi trei înfrângeri.

De cealaltă parte, Poli Iaşi se află pe locul 13 în clasament şi are patru înfrângeri, două victorii şi un egal în acest start de sezon. Ieşenii vin după insuccesul cu Rapid din runda trecută şi speră să scoată un rezultat bun în deplasarea de la Sibiu.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc sezonul trecut, în play-out, iar atunci Poli Iaşi s-a impus cu 1-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele