Ultima oră
Campioana en titre Iga Swiatek s-a retras de la China Open din motive personale

Campioana en titre Iga Swiatek s-a retras de la China Open din motive personale
Fosta campioană din Superligă, datorii de 60 de milioane de euro: ”De când am venit eu s-a vorbit mereu de insolvenţă!”

Fosta campioană din Superligă, datorii de 60 de milioane de euro: ”De când am venit eu s-a vorbit mereu de insolvenţă!”
Stranierii U21 şi U20 convocaţi pentru acţiunile din luna octombrie ale naţionalelor Stranierii U21 şi U20 convocaţi pentru acţiunile din luna octombrie ale naţionalelor
„E OUT!”. Elias Charalambous a dezvăluit situaţia jucătorilor accidentaţi de la FCSB cu o zi înaintea meciului cu Petrolul „E OUT!”. Elias Charalambous a dezvăluit situaţia jucătorilor accidentaţi de la FCSB cu o zi înaintea meciului cu Petrolul
Ultimă oră! Starul lui Liverpool cumpără fosta echipă a lui Ciprian Tătăruşanu

Ultimă oră! Starul lui Liverpool cumpără fosta echipă a lui Ciprian Tătăruşanu
Gigi Becali a ordonat, Charalambous şi Pintilii au executat! Cum va arăta primul 11 al FCSB-ului în partida cu Petrolul Gigi Becali a ordonat, Charalambous şi Pintilii au executat! Cum va arăta primul 11 al FCSB-ului în partida cu Petrolul

VIDEO | Gură de oxigen pentru Craiova! Bancu: "Reghecampf a venit cu multe îmbunătăţiri" / Nistor: "Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ"

Superliga Publicat de Andrei Ionascu pe 10 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20353254/1/rps8497.jpg

Universitatea Craiova a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 3-0, în etapa a patra din Casa Liga 1, în direct pe Look Sport+. După o prima repriză modestă, ‘alb-albaştrii’ au făcut spectacol în actul secund, iar antrenorul Laurenţiu Reghecampf a obţinut prima victorie în Bănie. Nicuşor Bancu şi Dan Nistor au declarat că este un succes important pentru moralul jucătorilor, dar au subliniat că este necesară o continuitate în rezultate pozitive.

Gustavo (50’), Cîmpanu (57’) şi Markovic (90+2’) au reuşit goluri remarcabile pentru Universitatea Craiova în Bănie.

Atacantul Elvir Koljic s-a accidentat şi a fost înlocuit în minutul 25. Bosniacul a fost bandajat la gleznă şi a părăsit terenul în lacrimi.

Universitatea Craiova are 6 puncte după 4 etape şi se află la mijlocul clasamentului.

"Era un meci foarte greu, ţinând cont de meciurile dinainte. Trebuia să câştigăm, ne bucurăm că am obţinut victoria, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să muncim pentru a reveni la forma în care eram înainte. Cred că am intrat mult mai motivaţi după pauză. Markovic a intrat foarte bine, a şi marcat. Koljic este un jucător important, desigur, dar se accidentează foarte uşor. Sper să îşi revină pentru că e campionatul lung, avem nevoie de el, dar trebuie să-l înlocuim cu succes. Laurenţiu Reghecampf ne-a zis să pasăm mai mult, să ne mişcăm mai mult pe teren, a venit cu multe îmbunătăţiri, se vede că este un antrenor foarte bun. Încă n-am avut timp să punem la punct tot ce ne-a spus, dar uşor, uşor, o să avem timp. E bine că n-am primit gol, e un pas important pentru a prinde încredere cu toţii. Mergem la Arad să câştigăm", a spus Nicuşor Bancu.

"Sunt bucuros în primul rând că n-am primit gol, în al doilea rând că am câştigat şi în al treilea rând că au venit mulţi spectatori la stadion. Sper să fie o descătuşare şi să mergem din victorie în victorie. În primul rând, Reghecampf a schimbat sistemul. Am lucrat mult la antrenament şi am meritat victoria. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că n-am câştigat nimic. Avem doar 6 puncte şi lupta este grea până la final. Ne-a lipsit foarte mult Koljic, sper să nu fie ceva foarte grav. Va fi un meci frumos la Arad, între două echipe de tradiţie, sper să venim cu cele trei puncte acasă", a spus Dan Nistor.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20353254/2/clasament-craiova.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele