Ultima oră
E gata! Neluţu Varga s-a convins după meciul contra FCSB-ului şi anunţă următorul tun dat pe piaţa transferurilor de CFR: ”I-a crescut cota cu 2 milioane de euro!”

E gata! Neluţu Varga s-a convins după meciul contra FCSB-ului şi anunţă următorul tun dat pe piaţa transferurilor de CFR: ”I-a crescut cota cu 2 milioane de euro!”
S-a aflat când vor reveni pe teren Lixandru şi Edjouma S-a aflat când vor reveni pe teren Lixandru şi Edjouma
LIVE VIDEO | UTA - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Două bare în prima repriză LIVE VIDEO | UTA - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Două bare în prima repriză
Un cunoscut dinamovist s-a oferit să suporte toate cheltuielile înmormântării lui Gigi Mulţescu Un cunoscut dinamovist s-a oferit să suporte toate cheltuielile înmormântării lui Gigi Mulţescu
Probleme mari la FC Barcelona! Starul echipei s-a rupt

Probleme mari la FC Barcelona! Starul echipei s-a rupt
Denis Drăguş, desfiinţat de antrenorul lui Trabzonspor şi de un fost fotbalist turc Denis Drăguş, desfiinţat de antrenorul lui Trabzonspor şi de un fost fotbalist turc

VIDEO | Gloria Bistriţa, victorie istorică în Champions League! CSM Bucureşti, fără replică

Handbal Publicat de Tudor Moisa pe 7 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38126/21725774/1/cs-gloria-2018-bistrita-nasaud-csm-bucuresti-supercupa-romaniei-femini-24-25-finala-23-08-2024.jpg

Victorie istorică pentru Gloria Bistriţa, în prima etapă din grupele Champions League! Formaţia pregătită de Florentin Pera a trecut de campioana României, CSM Bucureşti, scor 30-26.

Acesta a fost primul meci disptuat de Gloria Bistriţa în Champions League. Mai mult decât atât, victoria din acceastă după masă a fost prima obţinută de Gloria Bistriţa în faţa celor de la CSM Bucureşti. În precedentele 18 partide, campioana României s-a impus de 17 ori, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

De la Gloria Bistriţa, principalele marcatoare ale partidei au fost Kirdiasheva (6 goluri), Mbengue (6 goluri) şi Fujita (6 goluri), iar de la CSM s-au remarcat Omoregie (9 goluri), Arntzen (5 goluri) şi Neagu (4 goluri). Chiar şi în absenţa jucătoarelor Cristina Laslo şi Nicoleta Dincă, Gloria Bistriţa a dominat meciul fără drept de apel şi a condus şi la 7 goluri (24-17, min. 43), în faţa unei echipe CSM Bucureşti de nerecunoscut.

Cele două formaţii au mai avut o confruntare oficială în acest sezon, în 23 august, dar în Supercupa României, câştigată atunci de CSM, cu 28-27.

În cealaltă competiţiei joacă şi vicecampioana Rapid Bucureşti, care va debuta duminică, pe teren propriu, cu Buducnost.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Handbal

Ultimele articole Toate articolele