Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

VIDEO | FCSB - Oţelul Galaţi 0-2! Campioana rămâne cu două puncte

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 26 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21681983/2/fcsb-otelul-galati-superliga-superbet-26-07-2024.jpg

Partida FCSB - Oţelul Galaţi, din runda 3 a Superligii, va avea loc vineri, de la 22:00 şi va putea fi vizionat în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

  • Vă reamintim că golurile, rezumatele, interviurile şi cele mai importante faze din Superliga se văd pe PrimaSport.ro, dar şi pe canalul de Youtube al Prima Sport. Acolo găsiţi şi cele mai importante aspecte din emisiunea Fotbal Show.

FCSB - Oţelul Galaţi 0-2 (Cisotti 43, Zivulic 60)

Echipele de start

  • FCSB: Vlad - Antwi, Haruţ, Chiricheş, Kiki - Lixandru, Alhassan - Phelipe, Edjouma, Musi - Miculescu.
  • Oţelul Galaţi: I. Popescu - Adăscăliţei, Cisse, Stefanovic, Zhelev - Santos Lameira, Zivulic, Teles- Maciel, Cisotti, Tănasă.

Minutul 90+5: Final de meci! FCSB a strâns doar 2 puncte în primele 3 etape.

Minutul 60: GOOOOL OŢELUL! Zivulic reuşeşte o bijuterie!

Minutul 43: GOOOL OŢELUL! Cisotti dă lovitura în finalul primei reprize.

Minutul 11: Ocazie FCSB! Miculescu prinde un şut foarte bun dintr-o poziţia dificilă, dar Popescu a reuşit să respingă în corner.

Minutul 1: A început meciul!

_______________________________________________________

FCSB vine după egalul, 2-2, în faţa Unirii Slobozia şi are un început modest de sezon, după ce a adunat doar 2 puncte din tot atâtea partide. „Roş-albaştrii” au debutat în noua stagiune acasă cu ”U” Cluj, unde au încheiat 1-1.

Echipa bucureşteană va avea după acestă partidă returul din Ungaria cu Maccabi Tel Aviv, marţi, după ce pe „Ghencea” primul duel s-a încheit 1-1.

De cealaltă parte, Oţelul Galaţi a debutat în noul sezon de Superliga cu victoria 3-2 în faţa lui FC Botoşani, iar în a doua etapă a remizat pe teren propriu cu Farul, scor 0-0.

Ultima întâlnire dintre cele două formaţii a avut loc în sezonul trecut, când gălăţenii s-au impus surprinzător cu 2-0.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele