Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

VIDEO EXCLUSIV | Verdictul despre faza din finalul meciului Farul Constanţa - FCU Craiova. "Ticaloşie specifică arbitrajului românesc!"

Superliga Publicat de Vlad Militaru pe 26 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21473485/1/farul-constanta-fc-u-craiova-superliga-superbet-26-01-2024.jpg

Farul Constanţa a câştigat acasă pe teren propriu, scor 1-0, cu FCU Craiova, în debutul etapei a 23-a din Superligă. În finalul meciului a avut loc o fază suspectă de penalty pentru olteni.

În minutul 77, Gabriel Compagnucci a lovit mingea în careul advers, apoi a fost lovit în gheată de Damien Dussaut. Contactul a fost verificat de arbitrii din camera VAR, însă jocul a fost lăsat să continue.

Aflat în studioul Fotbal Show, Cătălin Berindean a vorbit atât despre maniera de arbitraj a centralului acestei partide, cât şi de cei aflaţi în camera VAR, responsabili în observarea fazelor neregulamentare care nu sunt văzute de arbitrul principal.

"Fază clară. Aici e rea intenţie, nu e altceva. E pur şi simplu rea intenţie şi din partea lui Moroiţă. Nu trebuie să aştepte VAR-ul. Dacă faza asta se petrecea la mijlocul terenului, dădea fault indiscutabil. N-ai ce să nu vezi la faza asta. E ticăloşie specifică arbitrajului românesc!

Nu întâmplător a fost trimis Moroiţă la meciul ăsta, să fii convins. Trebuie să mergi la VAR pentru o astfel de fază? E o ticăloşie şi din partea lui Moroiţă, şi din partea lui Iulian Călin. Le e frică să dea penalty împotriva echipei lui Hagi", a declarat Cătălin Berindean, în direct la Prima Sport.

Răzvan Pleşca, fostul portar al celor de la Gaz Metan Mediaş, şi-a spus şi el părerea în cadrul emisiunii şi nu înţelege de ce arbitrul central a ascultat decizia celor din camera VAR, fără să revadă faza.

"E penalty! S-a verificat la VAR şi nu înţeleg de ce arbitrul central nu a fost chemat la margine, ca să vadă faza pe monitor. Nouă ni s-a spus ani de zile că arbitrul de centru e suveran în luarea deciziilor. Păi să fie el suveran, nu cel din camera VAR", a spus Răzvan Pleşca.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele