Ultima oră
Alex Mitriţă, mesaj pentru contestatari | VIDEO EXCLUSIV Alex Mitriţă, mesaj pentru contestatari | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Concluziile lui Mircea Lucescu la capătul unui meci palpitant. ”În condiţii dificile cu terenul şi un adversar puternic, am reuşit totuşi o victorie” VIDEO | Concluziile lui Mircea Lucescu la capătul unui meci palpitant. ”În condiţii dificile cu terenul şi un adversar puternic, am reuşit totuşi o victorie”
Ianis Hagi şi-a stabilit viitorul | EXCLUSIV Ianis Hagi şi-a stabilit viitorul | EXCLUSIV
Franţa a câştigat derby-ul zilei din Liga Naţiunilor. Italia are maxim de puncte. Rezultatele zilei de luni Franţa a câştigat derby-ul zilei din Liga Naţiunilor. Italia are maxim de puncte. Rezultatele zilei de luni
Alex Mitriţă i-a răsplătit încrederea lui Mircea Lucescu şi a avut un discurs emoţionant. ”A avut încredere în mine” Alex Mitriţă i-a răsplătit încrederea lui Mircea Lucescu şi a avut un discurs emoţionant. ”A avut încredere în mine”
OFICIAL | Telenovela s-a încheiat! Alex Cicâldău a semnat OFICIAL | Telenovela s-a încheiat! Alex Cicâldău a semnat

VIDEO EXCLUSIV | Reacţia lui Marius Şumudică după ce fanii i-au cerut demisia lui Neil Lennon

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 6 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21693057/1/profimedia-0841660619.jpg

Rapid a remizat, scor 2-2, cu Sepsi, în etapa a patra din Superligă.

Formaţia din Giuleşti ajunge la doar trei puncte în primele patru jocuri, iar situaţia nu este deloc roz. În finalul partidei, galeria a strigat: "Demisia". Ulterior, fanii i-au scandat numele lui Marius Şumudică, care a fost prezent la meci.

Tehnicianul este liber de contract în momentul de faţă şi a fost dorit de galerie, înainte ca Bergodi să fie ales de către conducere, în urmă cu un an. După, Şumudică a fost din nou aproape să ajungă la Rapid şi chiar a avut o discuţie cu Dan Şucu, dar acţionarul majoritar din Giuleşti a ales să meargă pe mâna lui Neil Lennon.

Acum, după scandările fanilor, Marius Şumudică s-a dezlănţuit în momentul în care a fost înjurată Steaua şi a salutat galeria. Imaginile au fost înregistrate de reporterul Prima Sport..

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele