Ultima oră
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga
Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin Verstappen, revoltat de apelul ca piloţii F1 să înjure mai puţin
Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin Iraklis Salonic - Universitatea Cluj 61-50, în preliminariile FIBA EuroCup la baschet feminin
Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical Volei Alba Blaj, victorie cu campioana Ungariei, Vasas Budapesta, în meci amical
VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa VIDEO | Steaua Roşie Belgrad - Benfica 1-2. Turcii formaţiei lusitane au făcut diferenţa
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză
VIDEO | Feyenoord - Bayer Leverkusen 0-4. Campioana Germaniei a făcut recital şi a rezolvat partida din prima repriză

VIDEO EXCLUSIV ǀ Cine merită cel mai mult să câştige Superliga? Răspunsul lui Florin Răducioiu: ”Sper să nu clacheze!”

Superliga Publicat pe 2 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21083551/1/screenshot-50.png

Florin Răducioiu şi-a ales echipa favorită în lupta pentru titlul de campioană a României din sezonul curent.

Fostul mare atacant al naţionalei consideră că Farul Constanţa este formaţia din Superligă care merită cel mai mult să câştige campionatul, deoarece, în opinia sa, practică cel mai frumos fotbal din România.

”Eu numesc un mic Arsenal echipa lui Hagi, care după părerea mea în momentul de faţă merită să câştige campionatul şi sper să nu clacheze, să nu aibă o cădere din toate punctele de vedere.

Oricum campionatul este echilibrat, dar în momentul de faţă este echipa care practică fotbalul cel mai frumos.”, a declarat Florin Răducioiu la Fotbal Show, emisiune transmisă de către Prima Sport 1.

Laude pentru Farul, critici pentru Rapid

Florin Răducioiu, cel mai bun marcator din istoria României la Campionatele Mondiale, a analizat sâmbătă seara formaţiile Rapid Bucureşti şi Farul Constanţa, în contextul meciului dintre cele două echipe.

Specialistul Prima Sport a susţinut că Farul a fost echipa mai bună şi că formaţia patronată şi antrenată de Gheorghe Hagi a pierdut două puncte importante în lupta pentru titlu.

În privinţa Rapidului, Răducioiu a precizat că elevii lui Adrian Mutu nu îl conving că ar fi capabili să emită pretenţii reale în lupta pentru titlu.

”Într-adevăr, echipa mai bună a fost Farul, care pierde două puncte foarte importante pentru a spera că va câştiga titlul. Au fost multe momente în care Farul a dominat, au avut multe ocazii de gol. A fost o echipă care a atacat mai cu tot efectivul.

Echipa Rapidului a fost înghesuită şi a lăsat iniţiativa Farului pentru că valoarea este evident mult mai mare din punct de vedere tehnic şi al echipei care ştie să paseze cel mai bine. Deci, o echipă a Rapidului care a făcut tot ce a putut, adică foarte puţin, mai ales în prima repriză.

După care în repriza a doua au fost câteva ocazii, dar repet! Este o echipă a Rapidului care nu mă convinge şi nu poate să emită momentan pretenţii pentru a câştiga titlul. Sunt două puncte pierdute de Farul şi mi-e teamă să nu îi coste.

Echipa superioară mai pe tot parcursul meciului a fost echipa lui Gică Hagi, dar fotbalul se joacă pe goluri!”, a comentat Florin Răducioiu în studioul emisiunii Fotbal Show de pe Prima Sport 1.

Rapid Bucureşti a terminat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Farul Constanţa, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

După ce în prima repriză Farul a trimis de două ori în bară, prin Alibec (min. 19) şi Grameni (min. 20), Rapid a deschis scorul în minutul 55, când Dugandzic a luftat în careu la o centrare a lui Onea, mingea a ajuns la Funsho Bamgboye şi acesta a înscris. Egalarea a venit în minutul 76, de la Dragoş Nedelcu, acesta şutând superb de la marginea careului. Farul este lider în play-off-ul Superligii, cu 36 de puncte, iar Rapid are 28 de puncte şi ocupă locul 4.

  • RAPID: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, Junior Morais – Al. Albu, Kait (Papeau 73’), Pănoiu (Funsho Bamgboye 46’) - Sefer, Dugandzic, V. Costache (Emmers 32’). ANTRENOR: Adrian Mutu
  • FARUL: Aioani – K. Boli, Larie, Marins (Doukoure 83’), Borza (Kiki 46’) - Artean, D. Nedelcu, Grameni (Casap 83’) - Alibec, L. Munteanu (Sali 77’), Ad. Mazilu (Mateus Criciuma 46’). ANTRENOR: Gheorghe Hagi
  • Cartonaşe galbene: Funsho Bamgboye 61’, Onea 83’ / Sali 81’
  • Arbitri: Horaţiu Feşnic - Valentin Avram, Mihai Marica - Horia Mladinovici
  • Arbitri VAR: Radu Petrescu - Adrian Vornicu
  • Observator: Marian Dorobanţu
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele