Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

VIDEO | Enea Bastianini a reuşit ”dubla” în Marele Premiu al Marii Britanii la MotoGP

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 4 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21691633/1/profimedia-0895888984.jpg

Enea Bastianini (Ducati), câştigătorul cursei de sprint de sâmbătă, a reuşit dubla la Silverstone prin victoria de duminică din Marele Premiu al Marii Britanii. Pilotul Ducati a terminat în faţa lui Jorge Martin (Pramac) şi Francesco Bagnaia (Ducati).

"A fost o cursă foarte dificilă pentru că am făcut câteva greşeli la start şi am fost pe locul patru, dar după aceea am fost încrezător...", a declarat Bastianini.

Marc Marquez, de şase ori campion MotoGP, a plecat de pe locul şapte, dar a condus cu determinare motocicleta Gresini Racing şi a terminat pe locul patru.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele