Ultima oră
VIDEO | Liviu Ciobotariu a trăit la cote înalte remiza dramatică cu Gloria Buzău. ”Multe răsturnări de situaţii, am trecut de la agonie la extaz şi invers” VIDEO | Liviu Ciobotariu a trăit la cote înalte remiza dramatică cu Gloria Buzău. ”Multe răsturnări de situaţii, am trecut de la agonie la extaz şi invers”
Goran Djokovic, unchiul lui Novak Djokovic, a fost ales preşedinte al Federaţiei Sârbe de Tenis Goran Djokovic, unchiul lui Novak Djokovic, a fost ales preşedinte al Federaţiei Sârbe de Tenis
Mihai Stoica a lămurit situaţiile lui Lixandru şi Edjouma | EXCLUSIV Mihai Stoica a lămurit situaţiile lui Lixandru şi Edjouma | EXCLUSIV
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat
Alertă la FCSB! Unul dintre fundaşii centrali s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu Petrolul | EXCLUSIV Alertă la FCSB! Unul dintre fundaşii centrali s-a accidentat şi ar putea rata meciul cu Petrolul | EXCLUSIV
VIDEO | Eugen Neagoe primeşte întăriri. ”Unul deja a ajuns” VIDEO | Eugen Neagoe primeşte întăriri. ”Unul deja a ajuns”

VIDEO | Edi Iordănescu jubilează după cea mai clară victorie a CFR-ului în acest sezon. "Aveam nevoie de o reconfirmare a jocului foarte bun"

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 1 mar 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20030456/1/rps9569.jpg

CFR Cluj a câştigat meciul de pe teren propriu cu FC Argeş, scor 5-0, în etapa cu numărul 25 din Liga 1, în direct pe Look Sport. Este cel mai clar succes pentru CFR în acest sezon. Antrenorul Edi Iordănescu s-a declarat încântat de progresul echipei sale în 2021, atât din punct de vedere ofensiv, cât şi defensiv.

Fundaşul croat Luka Maric a fost eroul negativ al partidei, după ce a comis două penalty-uri în prima repriză şi a înscris în propria poartă în debutul reprizei secunde.

CFR Cluj a controlat meciul ‘da capo al fine’. Raportul şuturilor pe poartă a fost 6-1.

Ciprian Deac (35’ – penalty, 38’ - penalty), Ionuţ Costache (70’) şi Mario Rondon (77’) au înscris pentru CFR Cluj. Autogolul lui Maric a venit în minutul 49.

CFR Cluj a egalat-o pe FCSB în fruntea clasamentului Ligii 1. Ambele echipe sunt deja calificate pentru play-off.

"Avem 10 victorii, 3 egaluri şi acea înfrângere care mă doare. Sunt trei jocuri fără gol primit, am construit un moment foarte bun. Reconstruim profilul de joc, încercăm mai multă circulaţie a mingii, joc între linii şi să creăm ocazii multe. Echipa a produs şi astăzi, sunt mândru de băieţi. Mă bucură momentul, aveam nevoie de o reconfirmare a jocului foarte bun de la Mediaş.

Am fost mai inspiraţi în faţa porţii şi aducem mai mulţi jucători la finalizare. Schimbările au fost ofensive, n-am închis jocul. Echipa are capacitatea să joace un fotbal de calitate, nu e nicio aluzie la ce s-a întâmplat în trecut. A fost performanţă, echipa a produs rezultate. Ştiu că la echipe gen CFR nimeni nu-ţi dă timp foarte mult.

Îmi doresc să înlănţuim momentele bune. Ne aşteaptă o deplasare foarte grea la UTA, o echipă foarte ambiţioasă, vine pe un fond bun de rezultate. Dar trebuie să aducem trei puncte de acolo", a spus Edi Iordănescu.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20030456/2/clasament-cfr.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele