Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat VIDEO | Oţelul - Dinamo 1-1, în direct la Prima Sport 1. Maciel egalează imediat
Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV Mihai Stoica a auzit că Gigi Becali a fost chemat la Comisii şi a reacţionat! "În 1989, în decembrie, au fost oameni care au murit pentru ca să putem vorbi" | EXCLUSIV
VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă VIDEO | Cagliari - Empoli 0-2. Răzvan Marin, răpus de fosta echipă
VIDEO | Dorinel Munteanu, ieşire incredibilă la adresa propriului jucător VIDEO | Dorinel Munteanu, ieşire incredibilă la adresa propriului jucător
VIDEO | Liviu Ciobotariu a trăit la cote înalte remiza dramatică cu Gloria Buzău. ”Multe răsturnări de situaţii, am trecut de la agonie la extaz şi invers” VIDEO | Liviu Ciobotariu a trăit la cote înalte remiza dramatică cu Gloria Buzău. ”Multe răsturnări de situaţii, am trecut de la agonie la extaz şi invers”
Goran Djokovic, unchiul lui Novak Djokovic, a fost ales preşedinte al Federaţiei Sârbe de Tenis Goran Djokovic, unchiul lui Novak Djokovic, a fost ales preşedinte al Federaţiei Sârbe de Tenis

VIDEO | Edi Iordănescu, furibund la adresa arbitrajului! “Viciere de rezultat! Au fost trei greşeli majore”

CFR Cluj Publicat de Andrei Ionascu pe 15 feb 2021
mail-share icon Email

CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 23-a din Liga 1, meci transmis pe Look Sport+. Campioana en titre a ratat mai multe ocazii clare de gol şi a contestat anumite decizii ale arbitrului Marian Barbu. Antrenorul CFR-ului, Edi Iordănescu, a răbufnit la adresa arbitrajului.

A fost un meci dominat de CFR, raportul şuturilor pe poartă fiind elocvent: 8-0.

În minutul 22, Ovidiu Hoban a nimerit bara transversală cu un şut din 8 metri. În minutul 36, Itu putea să înscrie, dar n-a reuşit să-l învingă pe portarul Rîmniceanu din centrul careului.

Ratarea meciului a fost semnată de către Ciprian Deac, în minutul 39. Mijlocaşul a şutat pe lângă poartă din careu, fiind într-o poziţie ideală.

Repriza a doua a fost mai echilibrată. CFR Cluj a ratat o ocazie rarisimă în minutul 70, când Vinicius a trimis mingea cu capul, dar portarul Rîmniceanu a intervenit salvator. Pe reluare s-a putut observa că mingea a depăşit linia porţii. La faza imediat următoare, Armaş a blocat şutul lui Pereira. CFR a cerut penalty pentru henţ.

CFR Cluj putea să dea lovitura pe final, dar portarul Rîmniceanu, omul meciului, a intervenit din nou excelent la lovitura de cap a lui Burcă.

FCSB şi CFR Cluj sunt la egalitate de puncte în fruntea clasamentului Ligii 1, dar FCSB are un golaveraj superior.

"Echipa a încercat, a pasat pe o suprafaţă care are mari probleme. E adevărat că, la minus 15 grade, e mai greu să crească iarba. Ne aşteptăm ca adversarii care vin se pun pe două linii, refuză jocul, încearcă tranziţie. Am avut 5-6 ocazii mari. Hoban, Itu, Deac, ne-a lipsit inspiraţia şi ultima execuţie, dar echipa a produs ocazii.

O seară catastrofală din punctul de vedere al arbitrajului! Înţeleg o greşeală, dar trei greşeli majore nu le mai înţeleg. Mingea intră jumătate de metru în poartă, OK, nu vezi. Dar la aceeaşi fază am avut penalty clar. Droppa a atins mingea şutată de Pereira, puteam să-i dăm mănuşi! Când sunt trei greşeli, toate în aceeaşi direcţie, vorbim despre viciere de rezultat. Deja e strigător la cer! Este o problemă, deja nu mă mai împac cu lucrurile astea.

Avem arbitri buni şi foarte buni, dar în seara asta este viciere majoră de rezultat. N-au fost faze grele, a fost limpede! Respect arbitrajul românesc, dar cred că arbitrul din seara asta are o problemă majoră. Sper să doarmă liniştit, că eu nu dorm liniştit. Echipa a căutat să joace, am fost dinamici, meritam cele trei puncte", a spus Edi Iordănescu.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/19981491/1/clasament-cfr-voluntari.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele