Ultima oră
Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!” Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!”
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"
OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape OFICIAL | Nicolae Dică, OUT de la FC Argeş după doar 7 etape
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup CSM Bucureşti, calificare la scor în turul II al European Cup

VIDEO | Discursul lui Mircea Lucescu în vestiar după meciul cu Kosovo

Echipa nationala Publicat pe 8 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21726202/1/mircea-lucescu.jpg

Selecţionerul Mircea Lucescu le-a transmis jucătorilor că au făcut o treabă extraordinară la meciul cu Kosovo, câştigat de România, scor 3-0, în Liga Naţiunilor.

  • România - Lituania, 9 septembrie, ora 21:45, în direct pe Prima TV

”Băi, băieţi! Vă îmbrăţişez cu drag! Aţi făcut o treabă extraordinară, aţi arătat ca o echipă care ştie ce vrea. Aţi gândit şi aţi controlat jocul aşa cum a trebuit. Ne-am apărat cu foarte multă inteligenţă, iar când a trebuit să ieşim pe contraatac şi pe atacuri rapide, le-aţi făcut de o manieră extraordinară. Să fie începutul ăsta!”, le-a transmis Mircea Lucescu jucătorilor după meciul de vineri.

Zidul Galben de la Bucureşti

Suporterii sunt invitaţi să vină îmbrăcaţi în galben pentru a susţine echipa naţională, luni, la meciul cu Lituania, din Liga Naţiunilor, primul de pe teren propriu după Euro-2024.

După succesul tricolorilor în meciul împotriva Kosovo, câştigat cu 3-0 la Priştina, naţionala României revine acasă pentru a întâlni selecţionata Lituaniei, luni, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua din Bucureşti.

Acesta va fi primul meci pe teren propriu al României după participarea la turneul final.

Suporterii sunt invitaţi să vină îmbrăcaţi în galben pentru a susţine echipa naţională într-un stadion plin.

”Zidul Galben şi Generaţia de Suflet vor cânta împreună imnul naţional, arătând încă o dată unitatea care a impresionat pe toată lumea la Campionatul European. De asemenea, fanii care vor veni la meci vor avea ocazia să se distreze în Arena Fanilor, amplasată în afara stadionului. Aceasta se va deschide cu 3 ore înainte de fluierul de start şi va include jocuri, concursuri şi multe surprize pentru toţi suporterii”, anunţă FRF.

mail-share icon Email
viewscnt