Ultima oră
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"

VIDEO | Dan Petrescu şi-a spus public supărările. ”În România sunt mereu eliminat. Nu meritam”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 12 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21699579/2/fc-cfr-1907-cluj-fc-rapid-1923-bucuresti-superliga-superbet-play-off-05-05-2024-1.jpg

CFR Cluj a învins pe teren propriu, scor 3-0, formaţia Unirea Slobozia, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

Dan Petrescu a fost eliminat în timpul partide şi a răbufnit la flash-interviu cu privire la modul în care este tratat.

”Toţi antrenorii din lume sunt agitaţi. Îmi pare rău. La meciul următor poate nu o să stau pe bancă. Proteste. Trebuie să le dăm roşu mereu? Nu am înţeles atitudinea celui de al patrulea arbitru. Stă mereu pe capul meu.

A fost fault înainte de gol, de-asta m-am supărat. Le-am zis că a fost fault şi să verifice la VAR. A fost fault în faţa lui. Poate dacă nu era ofside, nu mai vorbeam de victorie.

Louis Munteanu a dat două goluri în al doilea meci. E bine pentru el. Trebuie să rămână umil, să nu creadă că e cel mai bun jucător dacă a dat două goluri. Au fost două goluri de clasă. Trebuie să ştie că nu e titular de drept, are concurenţă aici la CFR. A luat şi galbenul ala prea uşor. Merită felicitat”
, a spus Petrescu, după meci.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele