Ultima oră
Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său Gestul pe care a vrut să îl facă Korenica după moartea tatălui său
Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective” Andrei Nicolescu este convins după remiza cu Oţelul! "Ne vom seta alte obiective”
Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil" Fostul selecţioner, revoltat de declaraţiile lui Dorinel Munteanu! "E inacceptabil"
Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne Scor halucinant în Ligue 1! Nice a dezmembrat-o pe Saint Etienne
Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională? Editorial Vlad Măcicăşan | Ce caută Ianis Hagi la echipa naţională?
VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj, astăzi, de la ora 18:30, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant la Sibiu

VIDEO | "Cred că a fost un meci foarte bun”. Zeljko Kopic e mulţumit de joc şi anunţă noi transferuri

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 13 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21700623/1/poli-iasi-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-12-08-2024-1.jpg

Poli Iaşi a încheiat la egalitate pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia bucureşteană Dinamo, în ultimul meci al etapei a cincea din Superligă.

Zeljko Kopic s-a declarat mulţumit de joc şi a anunţat că mai aşteaptă întăriri. Tehnicianul mai aşteaptă cel puţin un jucător în această fereastră de mercato.

"Cred că a fost un meci foarte bun. Am început bine, după ei au fost foarte agresivi, de asta au avut ocazii. Primul gol al lor a fost fantastic, al doilea a fost greşeală, trebuie să analizăm să vedem de ce ne-am apărat aşa la corner.

Sunt foarte mulţumit de reacţie din repriza a doua, cred că am fost aproape să câştigăm. Ideea pe care le-am spus-o la pauză a fost că trebuie să ne mişcăm, să avem mingea, să dominăm.

Desigur, am avut câteva greşeli, dar am fost fără Abdallah, Politic şi Milanov, au trebuit să joace Neagu, Bani şi Borduşanu. Nu ştiu care e situaţia accidentaţilor.

Trebuie să facem toate verificările şi vedem după dacă pot juca în partida cu Rapid. Planul este să mai aducem 1 sau 2 jucători, sper să-i aducem cât mai repede”,
a spus Kopic, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele