Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

VIDEO | CFR Cluj - Neman 0-0. Echipa lui Dan Petrescu, privată de un penalty, dar cu o evoluţie modestă

Conference League Publicat pe 25 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21679636/2/fc-cfr-1907-cluj-fc-neman-grodno-conference-league-25-07-2024.jpg

CFR Cluj a terminat la egalitate joi seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Neman Grodno, din Belarus, în manşa întâi a turului al doilea preliminar din Conference League.

Formaţia din Belarus a avut o ocazie bună pentru deschiderea scorului în minutul 20, la şutul lui Alykulov, respins de Răzvan Sava. După numai un minut, Tachtsidis a reluat spectaculos centrarea lui Kamara, dar a trimis pe lângă poarta adversă. Pe final de primă repriză, în minutul 45+1, Tachtsidis a centrat foarte bine în faţa porţii, dar Bîrligea nu a ajuns la minge şi a fost 0-0 la pauză. Tot Bîrligea a şutat pe lângă poartă în minutul 47, iar o semnalizare eronată a unuia din tuşieri, în minutul 71, i-a privat pe clujeni de un penalti.

S-a încheiat 0-0 şi săptămâna viitoare clujenii evoluează în meciul retur, pe teren neutru.

CFR Cluj - Neman 0-0

Echipele de start:

  • CFR Cluj: Sava - Mogos, Boben, Ilie, Camora - Muhar, Keita, Tachtsidis - Deac, Bîrligea, Kamara
  • Neman: Bialou - An. Vasliyev, Sadaunichy, Parkhomenko, Pantia - Yakimov, Kozlov - Karpovich, Zubovich, Alykulov - Gweth

Min. 90+5: Final de meci! 

Min. 90+2: Ocazie mare pentru clujeni! Mogoş s-a înălţat bine la corner şi a trimis periculos cu capul, dar Bialou a avut o paradă spectaculoasă şi a respins.

Min. 71: Putea fi penalty pentru CFR Cluj, dacă era VAR! Tachtsidis a trimis sclipitor la Korenica, iar acesta a fost agăţat de portarul advers în careu. Tuşierul a semnalizat offside la atacantul kosovar, dar reluările par să îl contrazică.

Min. 47: Ocazie pentru CFR! Bîrligea a trimis un şut periculos din careu, dar mingea a trecut pe lângă poartă.

Min. 46: A început a doua rerpriză!

Min. 45+3: Final de primă repriză! 

Min. 45+1: Ocazie bună pentru clujeni! Tachtsidis a surprins defensiva adversă, dar Bîrligea nu a ajuns la centrarea periculoasă trimisă în careu.

Min. 21: Ocazie mare pentru CFR! Clujenii au venit cu răspunsul imediat după ocazia bieloruşilor, iar Tachtsidis a trimis pe lângă dintr-o poziţie excelentă, după pasa inspirată a lui Kamara.

Min. 20: Ocazie mare pentru Neman! Mingea a ajuns la Alykulov, care a trimis excelent la colţul lung, de unde Sava a reuşit să respingă spectaculos.

Min. 1: A început partida! 

_________________________________________________________

Ardelenii revin în cupele europene după eliminarea suferită în faţa Adanei, în sezonul trecut. CFR Cluj va încerca să revină în grupele Conference League, performanţă reuşită în două din precedentele trei sezoane. De asemenea, vicecampioana este singura formaţie din România care s-a calificat vreodată în primăvara Conference League.

De partea cealaltă, Neman este la al şaselea sezon în competiţiile europene. Înainte de stagiunea precedentă, atunci când au ajuns până al treilea tur preliminar Conference League, formaţia din Belarus nu trecuse niciodată de o dublă în Europa.

Neman a întâlnit-o pe FCSB, în sezonul 2003/2004 al Cupei UEFA. Atunci, ambele partide s-au terminat la egalitate, dar echipa din România s-a calificat graţie golului marcat în deplasare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri