Ultima oră
VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren” VIDEO | Vlad Chiricheş îşi mai trece în cont un trofeu. ”Sunt norocos să fiu încă pe teren”
VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun” VIDEO | Reacţia lui Pintilii, după ce FCSB a trecut clar de Corvinul. ”Am facut un joc foarte bun”
Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV Mihai Pintilii, nemulţumit de atitudinea titularilor! "Cu nasul pe sus" | VIDEO EXCLUSIV
EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon” EXCLUSIV VIDEO | Jucătorul de la FCSB, făcut praf după Supercupa câştigată în faţa Corvinului. „Nu mă gândeam că îl mai prinde noul sezon”
”M-am adaptat foarte bine”. Ştefănescu îşi începe perfect aventura la FCSB ”M-am adaptat foarte bine”. Ştefănescu îşi începe perfect aventura la FCSB
Gabriela Ruse, super prestaţie la Wimbledon. S-a calificat în turul doi la dublu Gabriela Ruse, super prestaţie la Wimbledon. S-a calificat în turul doi la dublu

VIDEO | Ce cursă a făcut Sha'Carri Richardson! Atleta s-a calificat la Jocurile Olimpice

Atletism Publicat de Tudor Moisa pe 24 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21640857/1/profimedia-0883981416.jpg

Sha'Carri Richardson a făcut o cursă senzaţională în proba de selecţie olimpică!

Atleta americancă a parcurs 100 de metri în 10,71 secunde, cel mai rapid timp reuşit de o sportivă în 2024, În urma acestui rezultat, Sha'Carri Richardson s-a calificat în premieră la Jocurile Olimpice. 

 

Alături de Sha'Carri, la Paris s-au calificat şi Melissa Jefferson şi Twanisha Terry, ocupantele locurilor doi şi trei.

 

După ce a trecut linia de sosire, Richardson, în vârstă de 24 de ani, a alergat jumătate din primul viraj al pistei înainte de a cădea în genunchi, aplecându-şi capul, moment în care emoţiile au copleşit-o.

”Cu siguranţă, încă am încredere, sunt tot eu, la fel de entuziasmată ca de obicei, dar mai mult copleşită de emoţii”, a spus Richardson despre celebrarea sa de după cursă.

”Ştiu că munca grea pe care am depus-o, nu doar fizic pe pistă, ci şi mental şi emoţional pentru a mă dezvolta în tânăra matură care sunt astăzi şi în cea care voi deveni, a fost un moment de-a dreptul ireal pentru mine să îl îmbrăţişez şi să îl pot arăta lumii şi pe pistă.

Nu există nimic prin ce am trecut care să nu fi fost menit să mă aşeze aici, în faţa voastră”, a spus Sha'Carri Richardson.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele