Ultima oră
Ofertă oficială pentru Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului! Ofertă oficială pentru Darius Olaru, căpitanul FCSB-ului!
VIDEO | Csikszereda - CSM Focşani 1-0, în direct Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Dolny reia superb din afara careului VIDEO | Csikszereda - CSM Focşani 1-0, în direct Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Dolny reia superb din afara careului
Fotbalistul care a refuzat să mai joace pentru România, la AC Milan! Anunţ incredibil în Italia Fotbalistul care a refuzat să mai joace pentru România, la AC Milan! Anunţ incredibil în Italia
Breaking News! Legenda imensă a Barcelonei s-a retras: ”Jocul continuă!”

Breaking News! Legenda imensă a Barcelonei s-a retras: ”Jocul continuă!”
VIDEO | Peste 500 de suporteri, majoritatea copii, prezenţi la antrenamentul ”Generaţiei de Suflet” VIDEO | Peste 500 de suporteri, majoritatea copii, prezenţi la antrenamentul ”Generaţiei de Suflet”
Adrian Şut a părăsit cantonamentul naţionalei din motive medicale. Victor Dican, convocat în premieră Adrian Şut a părăsit cantonamentul naţionalei din motive medicale. Victor Dican, convocat în premieră

VIDEO | Bîrligea şi Burcă sunt încrezători înainte de partida cu Israel! Cu cine visează să dea piept la Euro atacantul CFR-ului

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 5 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21305873/2/birligea.png

Meciurile care ne pot duce la Euro 2024 se văd la Prima TV. Susţinem Naţionala lui Edi Iordănescu iar în ziua meciului, pe 9 septembrie, televiziunile din Grupul Clever vor acorda spaţii ample partidei. Cu mic, cu mare, strigăm într-un singur glas “Hai, România!”

  • România - Israel, sâmbătă, ora 21:45, LIVE la Prima TV! Partida face parte din preliminariile EURO

Înainte de marele meci, Andrei Burcă a vorbit de ultimul duel cu Israel şi a explicat ce trebuie să facă naţionala pentru a obţine victoria.

"Avusem o partidă bună şi trebuie să fim conştienţi că trebuie să rămânem concentraţi pe tot parcursul meciului partidei.

Ei sunt o naţională bună, aici este cel mai înalt nivel. Noi intrăm motivaţi pe teren pentru a face mândri românii.

De abia acum începe greul, astea sunt cele mai importante meciuri, cea mai importantă dublă şi trebuie să ieşim bine din ea." a declarat Burcă.

Daniel Bîrligea poate debuta la naţională în partida cu Israel şi a spus care este jucătorul pe care ar vrea să îl întâlnească la Euro.  

"Cristiano Ronaldo. Am ţinut cu Real Madrid, cu Juventus, cu Manchester United. Cu siguranţă te ajută mentalitatea lui de a câştiga. Este chestia cea mai mare care îmi place la el." a povestit Bîrligea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri