Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

VIDEO | Bayer Leverkusen a câştigat Supercupa Germaniei în urma loviturilor de departajare

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 18 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21705211/1/profimedia-0899508516.jpg

Bayer Leverkusen a câştigat la loviturile de departajare Supercupa Germaniei, după ce s-a impus pe teren propriu, scor 6-5, cu vicecampioana VfB Stuttgart. La finalul timpului regulamentar scorul a fost 2-2.

 Campioana şi deţinătoarea Cupei, Bayer Leverkusen, a întânit în Supercupa Germaniei formaţia care a ocupat locul secund în Bundesliga, VfB Stuttgart.

Meciul s-a disputat la Leverkusen, pe BayArena, iar gazdele au deschis scorul prin Victor Boniface, în minutul 11. Reacţia vicecampioanei a fost rapidă, Enzo Millot egalând în minutul 15. Şvabii au controlat meciul în continuare, iar elevii lui Xabi Alonso au primit o nouă lovitură în minutul 37, atunci când Martin Terrier a fost eliminat pentru o intrare dură la Demirovic.

Stuttgart, care îşi trecuse în cont dou bare în prima repriză, a trecut la conducere în minutul 63, atunci când a marcat Deniz Undav. Numai că Bayer Leverkusen nu şi-a dezminţit renumele şi a egalat în minutul 88, prin Patrick Schick.

Până la finalul timpului regulamentar nu s-a mai marcat şi s-a trecut direct la loviturile de departajare. Enzo Millot a marcat pentru Stuttgart, Schick a egalat la 3, iar Ermedin Demirovic a făcut 4-3 pentru oaspeţi. Grimaldo a egalat la 4, Frans Kratzig a ratat în contul lui Stuttgart, Aleix Garcia – fostul jucător al lui Dinamo a transformat pentru 5-4, în timp ce Denis Undav a egalat la 5. Edmond Tapsoba a înscris, Katompa Mvumpa a ratat şi Bayer Leverkusen a câştigat cu 6-5, intrând în posesia Supercupei Germaniei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri