Ultima oră
A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV A fost numit MVP-ul meciului dintre FCSB şi RFS | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri” VIDEO | Darius Olaru, din nou providenţial. ”Am visat la aceste seri”
VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele

VIDEO | Cu Drăguşin eliminat în startul meciului, Tottenham obţine victoria cu Qarabag! Ajax face spectacol cu Besiktas. Roma şi Ahletic Bilbao îşi împart punctele
Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa” Veteranul Vlad Chiricheş, meci excelent cu RFS. ”E foarte plăcut să revenim în Europa”
Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită” Daniel Bîrligea ”a spart gheaţa” pentru FCSB şi a avut o reacţie emoţionantă. ”Am intrat pe gazon s-o fac fericită”
Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS Extraordinar! Pe ce loc se află FCSB după victoria cu RFS

VIDEO | Barcelona - Getafe 1-0. Catalanii, succes la limită, dar rămân pe primul loc în La Liga cu maximum de puncte

La Liga Publicat de Ovidiu Neacşu ieri, 00:10
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21745220/1/profimedia-0911859232.jpg

 

 

Barcelona s-a impus cu 1-0, acasă, în faţa lui Getafe, într-un meci contând pentru etapa a 7-a în La Liga şi are maximum de puncte.

Catalanii au început tare meciul, după ce Lewandowski a deschis scorul, în minutul 19, în urma unei erori semnate de David Soria. Spaniolul nu a reuşit să prindă mingea centrată de Kounde, iar atacantul Barcelonei a profitat şi a deschis scorul cu un şut din prima.

Polonezul a mai trimis o dată mingea în poartă, în minutul 31, dar de această dată se află în poziţie de offside. Reuşita sa a fost anulată şi scorul a rămas neschimbat. 

Dacă în prima repriză Getafe a avut mai multe acţiuni în care a dat emoţii apărării catalane, în a doua parte oaspeţii au fost aproape inexistenţi în atac. Barcelona putea să îşi majoreze în două rânduri avantajul prin Yamal, dar la prima încercare a starului spaniol David Soria a avut o intervenţie senzaţională, iar la a doua s-a opus transversala.

Getafe putea da lovitura la ultima fază a meciului şi să încheie seria perfectă din acest start de sezon a Barcelonei, dar Borja Mayoral a luftat incredibil la o minge trimisă perfect către el, în faţa porţii.

În urma acestei victorii Barcelona rămâne lider, cu 21 de puncte, la 4 „lungimi” de Real Madrid, aflată pe locul 2, în timp ce Getafe rămâne pe penultimul loc, cu doar 4 puncte adunate în 7 meciuri.

VIDEO | Barcelona - Getafe 1-0 (Lewandowski R. 19')

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele