Ultima oră
Carlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului. Un nou parcurs slab pentru Red Bull Carlos Sainz a câştigat Marele Premiu al Mexicului. Un nou parcurs slab pentru Red Bull
AS Roma, umilită în deplasarea de la Fiorentina AS Roma, umilită în deplasarea de la Fiorentina
Basarab Panduru a pus „tunurile” pe un jucător de la FCSB: „Trebuie să îl tolerăm aşa întruna? Joacă fotbal!” | EXCLUSIV Basarab Panduru a pus „tunurile” pe un jucător de la FCSB: „Trebuie să îl tolerăm aşa întruna? Joacă fotbal!” | EXCLUSIV
Luis Phelipe, aproape de plecarea de la FCSB. E dorit de alt club din Superliga Luis Phelipe, aproape de plecarea de la FCSB. E dorit de alt club din Superliga
VIDEO | Marius Şumudică a explicat momentul tensionat cu Elias Charalambous. ”Am fost coleg cu el” VIDEO | Marius Şumudică a explicat momentul tensionat cu Elias Charalambous. ”Am fost coleg cu el”
VIDEO | Darius Olaru, surprins de cei de la Rapid. ”Meritam victoria” VIDEO | Darius Olaru, surprins de cei de la Rapid. ”Meritam victoria”

VIDEO | Arsenal Londra – Liverpool 2-2. A fost cu adevărat derby în Premier League!

Premier League Publicat de Daian Cutu ieri, 20:34
mail-share icon Email

Arsenal Londra a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu gruparea FC Liverpool, în etapa a 9-a din Premier League.

 

 

 

Meciul de pe Emirates a început cu golul marcat de Bukayo Saka, în minutul 8, din pasa lui Ben White. Oaspeţii au egalat după zece minute, priun Virgil Van Dijk, care a înscris cu o lovitură de cap, după un corner.

Gazdele au intrat în avantaj la cabine, după golul lui Mikel Merino din minutul 43. In partea secundă fazele de poartă periculoase au absentat, însă „cormoranii” au alergat după egalare şi au reuşit să o obţină în minutul 81. Contraatac al lui Liverpool, Darwin Nunez a pasat perfect pentru Salah, în careu, şi atacantul egiptean l-a învins pe David Raya cu un şut plasat.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2, şi, cu 22 de puncte, FC Liverpool rămâne în plasa liderului Manchester City, care are 23 de puncte. Arsenal se află pe ultima treaptă a podiumului, cu 18 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele