Ultima oră
Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova Mihai Rotaru nu a mai suportat şi a luat o măsură radicală după seria nefastă de rezultate a Universităţii Craiova
OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă OFICIAL | Surpriză de proporţii! Cu ce echipă din Superligă a semnat cu Răzvan Oaidă
Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate” Dani Coman a dat cărţile pe faţă despre o eventuală demitere a lui Nicolae Dică: „Îmi doream alte rezultate”
Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult” Jucătorul care ar putea schimba sistemul la FCSB! Gigi Becali a dezvăluit ce a vorbit cu staff-ul echipei. ”Le-a plăcut mult”
Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte” Încă un jucător ar putea pleca de la CFR Cluj! Neluţu Varga: „Săptămâna asta se hotărăşte”
Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League Recordul doborât de Endrick, după ce a marcat primul gol pentru Real Madrid în Champions League

Victor Piţurcă, pus la punct! "Ia, uitaţi-vă!"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe vineri, 16:24
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21732065/1/steaua-bucuresti-unirea-slobozia-play-off-liga-2-casa-pariurilor-8-05-2022-1.jpg

 

 

România a învins-o pe Lituania, scor 3-1, luni seara.

La scorul de 1-1, oaspeţii au marcat un gol care a fost anulat din cauza unui fault la Târnovanu. Decizia anulării a venit după ce arbitrul a revăzut imaginile.

Ulterior, România a trecut în avantaj, pe final, după ce VAR-ul a intervenit din nou. Ianis Hagi a fost faultat în careu, centralul nu a dictat iniţial nimic, dar după ce a vizionat reluările şi-a schimbat decizia, iar Răzvan Marin a marcat din penalty.

Victor Piţurcă este de părere că cele două decizii luate după consultarea sistemului VAR au fost eronate, iar acum a primit replica. Ion Crăciunescu a auzit declaraţia fostului selecţioner şi l-a contrazis, spunând că fazele au fost judecate, într-un final, corect.

”Depinde acum şi de maniera de arbitraj, sunt unii mai exigenţi, care judecă aşa cum vor ei. Sunt alţii mai tipicari.

Penalty-ul... Arbitrul nu dă nimic, dar să vedem ce face Ianis. Dă mingea pe lângă adversar, adversarul ce face cu piciorul stâng? Nu-i dă în gheată? Ia, uitaţi-vă!

Cum să forţeze contactul? Cu toată lăţimea ghetei loveşte toată lăţimea ghetei lui Ianis. E uşor de dat penalty. Dădeam direct, fără VAR. Ce exagerează Ianis puţin este căderea, dar contactul e clar. El a vrut s-o forţeze puţin şi de aceea lumea spune că a forţat. E fault clar.

(n.r. la golul anulat) E suprafaţa de protecţie a portarului aceea de 5 metri şi 50. Orice contact pe care îl ai cu portarul care are mâna sau mâinile pe minge, e fault”, a declarat Ion Crăciunescu, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri