Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final VIDEO | Real Madrid - Alaves 3-2. ”Galacticii” au condus la 3 goluri, dar au tremurat serios pe final
VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A! VIDEO | Atalanta - Como 2-3. Surpriză în Serie A!
E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol E gata! Comisia tehnică pentru arbitri a luat decizia finală, după ce Jude Bellingham l-a insultat pe arbitru la meciul cu Espaynol
Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa Încă un coechipier de top pentru Florinel Coman! Starul trecut pe la Sevilla şi PSG a semnat cu Al-Gharafa
Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul Jucătorul de 80 de milioane de euro, OUT în urma unei accidentări! Inter a făcut anunţul
EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare” EXCLUSIV | S-a aflat cine este principalul vinovat pentru scandalul biletelor vândute suporterilor Rapidului la masa presei: „A fost o eroare”

Victor Becali, anunţ despre transferul lui Coman înaintea partidei cu CSKA Sofia ǀ EXCLUSIV

FCSB Publicat pe 3 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21274542/1/victor-becali.jpg

Florinel Coman poate pleca în orice moment de la FCSB, pentru 5 milioane de euro! Aceasta e clauza pe care a pus-o Gigi Becali pentru mijlocaş, iar mutarea se poate face chiar în această vară. Victor Becali a declarat, în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, că Florinel Coman nu are deocamdată o echipă care să plătească această sumă pentru el, în ciuda evoluţiilor din acest sezon de SuperLiga României, dar şi de la finalul stagiunii trecute.

Coman este considerat de mulţi cel mai în formă jucător din campionat, iar de câteva luni Gigi Becali a pus o clauză de 5 milioane de euro pentru transferul său. Deocamdată însă, nu a venit vreun club care să pună banii pe masă, dar Victor Becali a declarat că acest lucru se poate întâmpla în orice moment, poate acum, în această vară, sau poate în următoarea perioadă de transferuri.

Victor Becali a venit şi cu o perspectivă interesantă, anume că transferuri pe bani mulţi nu se mai fac pentru că şi nivelul fotbalului de la noi a scăzut mult.

Momentul transferului lui Coman e când se oferă banii! Când se plătesc banii pentru el, pentru clauză, atunci e momentul! Dacă nu dă lumea banii, atunci nu e momentul să se transfere. Sumele avansate sunt cele pe care le oferă cumpărătorul şi ce vrea cel care vinde. Acum, dacă se achită clauza pentru Coman, se face mutarea.

Trebuie să vedem şi unde e fotbalul de la noi, unde e nivelul campionatului”, a declarat Victor Becali în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1

Gigi Becali, tot mai multe laude la adresa lui Coman 

Florinel Coman (25 de ani) este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB în acest start de campionat, iar Gigi Becali este extrem de încântat de prestaţiile jucătorului său.

Atacantul de bandă îşi continuă forma din play-off-ul ediţiei trecute de Superliga şi a reuşit să marcheze în primele două meciuri ale FCSB-ului din noul sezon. Coman a înscris cu FCU Craiova, în victoria cu 3-1 şi succesul cu Dinamo, scor 2-1.

Patronul ”roş-albaştrilor”, mulţumit de forma arătată de Coman, visează la sume astronomice şi spune că numărul 7 de la FCSB valorează jumătate din suma de 222 de milioane de euro pe care a achitat-o PSG în schimbul lui Neymar, adică 110 milioane de euro.

”Câteodată mi-e teamă că vine cineva să-l cumpere. Pe cuvânt. Câteodată mă rog să nu-l vadă lumea pe Coman. El, acum, este exact ca Neymar. Exact ce face Neymar face şi el.

Cât a costat Neymar? 220. Coman nu mai are 20 de ani, are 25, tai suma pe jumătate, costă 110. Momentan nu avem oferte, slavă Domnului că nu sunt”, a transmis Becali.

Malcom Edjouma ar putea să plece de la FCSB

FCSB – CSKA 1948, manşa a doua din turul 2 preliminar al Conference League, e LIVE la Prima Sport 1 şi www.primaplay.ro, în această seară, de la ora 21:30! În partida din Bulgaria, bucureştenii s-au impus la limită, scor 1-0, în urma golului reuşit de Florinel Coman.

Cei de la FCSB s-ar putea despărţi după returul cu bulgarii de Malcom Edjouma, fotbalist trecut la statutul de rezervă în startul de sezon, deşi a impresionat în finalul stagiunii precedente.

Francezul este curtat de două formaţii: Bari din Serie B şi o echipă din Emiratele Arabe Unite.

”Sunt două oferte pentru Malcom Edjouma. O ofertă este de la Bari, iar cealaltă este din Emirate. Nu vom discuta nimic până după meciul din această seară. Vineri vom lua o decizie”, a dezvăluit impresarul Florin Vulturar, pentru cei de la ProSport.

Mijlocaşul francez Malcom Edjouma, în vârstă de 26 de ani, a fost transferat de la FC Botoşani la FCSB în februarie anul trecut, iar de atunci a prins 58 de meciuri, a marcat de 14 ori şi a oferit patru pase decisive.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele