Ultima oră
Un jucător în vârstă de 15 ani a murit în urma unei încăierări la un meci în Paraguay Un jucător în vârstă de 15 ani a murit în urma unei încăierări la un meci în Paraguay
Un important om de afaceri vrea să preia un club de tradiţie. ”Echipa este pe un drum bun” Un important om de afaceri vrea să preia un club de tradiţie. ”Echipa este pe un drum bun”
Patronul lui CFR Cluj a dezvăluit ce transferuri doreşte la iarnă. ”Să se poată dezvolta la noi” Patronul lui CFR Cluj a dezvăluit ce transferuri doreşte la iarnă. ”Să se poată dezvolta la noi”
Ben Yedder a scăpat de arestul preventiv în aşteptarea procesului pentru agresiune sexuală Ben Yedder a scăpat de arestul preventiv în aşteptarea procesului pentru agresiune sexuală
Ar trebui să se retragă Cristi Săpunaru? A oferit un răspuns fără să stea pe gânduri Ar trebui să se retragă Cristi Săpunaru? A oferit un răspuns fără să stea pe gânduri
Mai rău de atât nici că se poate! Încă o lovitură dură încasată de Ianis Hagi la Rangers Mai rău de atât nici că se poate! Încă o lovitură dură încasată de Ianis Hagi la Rangers

Vicecampioana Dinamo Bucureşti încheie preliminariile Ligii Campionilor cu o singură victorie

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe sâmbătă, 22:39
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21733228/1/pol-din.jpg

Vicecampioana Dinamo Bucureşti a învins sâmbătă, în ultimul meci al turneului preliminar A din Liga Campionilor, pe care îl găzduieşte Dubrovnik, formaţia VK Banja Luka, scor 30-7. Dinamo a ratat calificarea în grupele competiţiei.

Scorul pe reprize a fost 8-0, 8-3, 7-2, 7-2.

În primele meciuri din grupa A, Dinamo a fost învinsă de VK Jug, scor 15-8, de CN Barcelona, cu 18-12, şi de Jadran Herceg Novi, cu 15-8.

Turneul preliminar C este găzduit de CSM Oradea, iar celelalte două grupe de câte patru echipe sunt găzduite de Kraguevac şi Sabadell.

Doar prima clasată se va califica mai departe din fiecare grupă preliminară, iar celelalte echipe vor putea continua în preliminariile LEN Euro Cup.

Campioana Steaua Bucureşti a fost repartizată direct în grupele principale, urmând a evolua în grupa A, cu Novi Belgrad, Hanovra şi câştigătoarea grupei C, unde se află şi CSM Oradea.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele