Ultima oră
Elisabeta Lipă va candida la alegerile parlamentare! Pe lista cărui partid se află Elisabeta Lipă va candida la alegerile parlamentare! Pe lista cărui partid se află
Cum şi de unde să-ţi alegi uşile de interior Cum şi de unde să-ţi alegi uşile de interior
Marius Şumudică a vorbit despre incidentul dintre Dan Petrescu şi Louis Munteanu. "Cazi în penibil" Marius Şumudică a vorbit despre incidentul dintre Dan Petrescu şi Louis Munteanu. "Cazi în penibil"
Marius Şumudică, ultimele detalii despre accidentarea lui Cristi Săpunaru Marius Şumudică, ultimele detalii despre accidentarea lui Cristi Săpunaru
Adrian Şut, reacţie emoţionantă după decesul tatălui său Adrian Şut, reacţie emoţionantă după decesul tatălui său
Anunţ de ultimă oră făcut de FRF cu privire la Nordis! Comunicat destul de controversat Anunţ de ultimă oră făcut de FRF cu privire la Nordis! Comunicat destul de controversat

Verdictul dat de Giani Kiriţă după înfrângerea suferită de Dinamo cu FCSB

Dinamo Publicat de Tudor Moisa astăzi, 10:05
mail-share icon Email

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB, scor 0-2, duminică, în etapa a 13-a din Superligă. În urma acestui rezultat, echipa pregăittă de Zeljko Kopic a ieşit din zona play-off-ului.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21810025/1/261345818-3013113762276485-5739467890832571772-n.jpg

Giani Kiriţă a oferit o declaraţie optimistă înainte de derby şi era convins că Dinamo va câştiga fără prea mari emoţii. Totuşi, lucrurile au stat diferit, iar "câinii" au practicat un joc destul de slab.

În ciuda prestaţiei nereuşite a lui Dinamo, Giani Kiriţă nu şi-a pierdut speranţa şi este convins că echipa lui Kopic poate reveni în primele şase. De asemenea, fostul fotbalist a trimis un mesaj către conducere şi le cere acestora să întărească echipa cu achiziţii.

"(n.r. Are puterea Dinamo să revină în primele 6?) Da, cu siguranţă. Este un duş rece, din păcate foarte rece, şi nu trebuia să vină. Ştii cum e în fotbal, când pierzi, măcar să pierzi cu capul sus. Noi n-am pierdut cu capul sus, noi practic am fost doar o echipă care s-a prezentat la un derby.

Asta e adevărul şi îl vede toată lumea, nu e doar că zic eu. E un duş rece şi trebuie să ne revenim. Şi cum am spus-o şi înainte de meci, încet-încet, conducerea lui Dinamo trebuie să se gândească şi să aducă jucători. Neapărat.

Este obligatoriu asta. (n.r. În ce compartiment ar trebui aduse întăriri?) De la mijloc în sus, neapărat", a declarat Giani Kiriţă conform iAMsport.ro.

Declaraţia lui Giani Kiriţă de dinaintea derby-ului

”E cel mai aşteptat derby din România. Ăsta este unicul derby. Eu vorbesc de Dinamo - Steaua (n.r. FCSB), pentru că am jucat împotriva Stelei, deci pentru mine e Dinamo - Steaua.

Dinamo a început foarte bine anul acesta. Arată bine şi jucătorii se bat pentru orice minge. Unitatea de grup se vede. Stadionul va fi plin. Vom bate cu 3-1, ca să stăm cu toţii liniştiţi. Dinamo va câştiga.

Din păcate derby-urilor au fost dureroase în ultimii ani. A câştigat mai multe FCSB. Acum va fi mult mai echilibrat, pentru că Dinamo se bate pentru fiecare minge”, a declarat Giani Kiriţă înainte de derby, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele