Ultima oră
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul

Verdict pentru Tavi Popescu! Când revine pe teren jucătorul de la FCSB

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21397122/1/fcsb-cfr-cluj-superliga-superbet-6-08-2023-1.jpg

Accidentat la acţiunea de luna această a naţionalei de tineret, Tavi Popescu a aflat cât timp va lipsi.

Conform GSP, fotbalistul de la FCSB nu a evoluat în partidele "tricolorilor mici" din cauza anumitor dureri pe care le-a resimţit. Tavi Popescu a fost diagnosticat cu leziune musculară de gradul 2 la muşchiul aductor al piciorului stâng şi va rata meciuri importante în următoarea perioadă.

Concret, decarul va lipsi în meciurile pe care FCSB le are de jucat cu Dinamo, Oţelul, FCU Craiova (în Cupa României) şi CFR Cluj.

Popescu ar fi trebuie să se ducă la refacere în Serbia, la celebra Marijana Kovacevic, dar oficialii de la FCSB s-au răzgândit până la urmă.

Jucătorul liderului din Superligă ar putea reveni pe teren la ultima partidă pe care FCSB o va disputa acasă în 2023, pe 16 decembrie contra Hermannstadt.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele