Ultima oră
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni
VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 4-0, în direct la Prima Sport 1. Gazdele se întrec în goluri de generic VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 4-0, în direct la Prima Sport 1. Gazdele se întrec în goluri de generic
Jannik Sinner continuă să fie lider în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat Jannik Sinner continuă să fie lider în ierarhia ATP. Cine este jucătorul român cel mai bine clasat
Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB! Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB!
Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă

Verdict crunt pentru Simona Halep! ”Nu are circumstanţe atenuante”

Tenis Publicat de Tudor Moisa pe 19 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21465966/1/halep-bun.jpg

Simona Halep a depus apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv împotriva deciziei de suspendare a sa pe o perioadă de patru ani pentru dopaj la 24 octombrie 2023, iar conform listei de audieri de pe site-ul TAS cazul ei va fi analizat în perioada 7-9 februarie.

Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunţat la 12 septembrie 2023 că un tribunal independent a suspendat-o pe Simona Halep pentru o perioadă de patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).

Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, suspendare pe care tribunalul a decontat-o din perioada de ineligibilitate. Ca atare, suspendarea fostului număr unu mondial este valabilă de la 7 octombrie 2022 până la 6 octombrie 2026. 

Mihai Rusu, care în prezent este antrenor de tenis la Munchen, crede că Simona Halep nu are şanse să scape de pedeapsa primită în septembrie anul trecut.

Fostul jucător de tenis şi jurnalist la Europa Liberă a punctat faptul că Halep nu are circumstanţe atenuante şi nu a fost deschisă la un dialog cu instituţiile anti-doping.

”99% sunt şanse să nu fie achitată. TAS-ul de obicei confirmă deciziile primelor instanţe!

Ea a atacat întotdeana, frontal, aceste instituţii de control anti-doping, încât nu are circumstanţe atenuante să i se reducă din pedeapsă. Din contră, dacă le-a atacat, înseamnă ca va fi pedeapsa aceea de patru ani de zile. Deci ea nu s-a arătat dispusă la un dialog cu aceste instituţii şi chiar să recunoască că a greşit. Ea atacă moralitatea şi funcţionalitatea acestor instituţii care dirijează tot sportul din lume!”, a spus Mihai Rusu, conform Prosport.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele