Ultima oră
Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa” Fostul jucător de la FCSB a răbufnit după ultimele decizii luate de Gigi Becali: „Când vii în România eşti trist, îţi dai seama cât de mare e diferenţa”
Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League Lamine Yamal, locul doi în topul celor mai tineri marcatori all-time din Champions League
VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1

VIDEO | FC Botoşani - Gloria Buzău, astăzi, de la ora 18:00, în direct la Prima Sport 1
VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga VIDEO | Oţelul - Dinamo, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1! Duelul revelaţiilor din acest sezon de Superliga
VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro  VIDEO | Chindia - Ceahlăul, vineri, de la 16:00, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro
”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga ”Se pregăteşte”. Decizie finală cu privire la revenirea lui Alexi Pitu în Superliga

Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”

EURO 2024 Publicat de Tudor Moisa pe 20 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40226/21636951/1/romania-generatia-de-aur-legendele-lumii-amical-25-05-2024-7.jpg

Florin Răducioiu a oferit un verdict ciudat, joi seară.

Anglia a remizat cu Danemarca, scor 1-1. În vreme ce trupa pregătită de Southgate s-a calificat mai departe, deşi continuă să practice un joc foarte slab, Danemarca tremură pentru accederea în optimi.

Totuşi, Florin Răducioiu este impresionat de naţionala nordică, în ciuda rezultatelor tot mai slabe. Danemarca a remizat cu Slovenia, în primul meci de la EURO. Un rezultat norocos, având în vedere cum s-a desfăşurat partida.

”Anglia s-a mulţumit cu un meci de egalitate în duelul de azi. În schimb, am văzut echipa Danemarcei foarte bine organizată, care a dominat. A fost o dominare teritorială a Angliei, dar Danemarca m-a impresionat, are un joc bun colectiv, care mi-a plăcut.

Este o echipă pe care o apreciez mult”, a declarat Florin Răducioiu, conform sport.ro

În urma egalului cu Anglia, danezii ajung la şase meciuri consecutive fără victorie la un turneu final. La EURO 2020, Danemarca a fost eliminată în semifinale de Anglia, partidă ce a dat startul unei serii nefaste care continuă şi astăzi.

Ultimele şase meciuri ale nordicilor la turneele finale:

  • Danemarca - Anglia 1-2 (EURO 2020)
  • Danemarca - Tunisia 0-0 (CM 2022)
  • Danemarca - Franţa 1-2 (CM 2022)
  • Danemarca - Australia 0-1 (CM 2022)
  • Danemarca - Slovenia 1-1 (EURO 2024)
  • Danemarca - Anglia 1-1 (EURO 2024)
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

EURO 2024

Ultimele articole Toate articolele