Ultima oră
Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles" Dan Petrescu a vorbit despre Louis Munteanu! "El nu a înţeles"
Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi Campionul care a fost la un pas de tragedie. Rămas fără maşină după un incendiu, Arian-Cristian Notreţu este un exemplu pentru mulţi
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Ionel Ganea trage semnalul de alarmă: ”Gigi Becali sper să fie inteligent, să joace măcar la rezultat!”
Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB Probleme mari la Rapid! Jucătorul e în pericol să rateze derby-ul cu FCSB
A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid A fost anunţat numele arbitrului care va conduce meciul dintre FCSB şi Rapid
România a urcat în clasamentul FIFA! România a urcat în clasamentul FIFA!

Valeriu Iftime, spumos după egalul de la Craiova. "E un rezultat norocos"

FC Botoșani Publicat de Tudor Moisa pe duminică, 18:59
mail-share icon Email

Universitatea Craiova şi FC Botoşani au remizat, scor 0-0, duminică, în etapa a 13-a din Superligă. La finalul partidei, Valeriu Iftime s-a declarat entuziasmat de jocul echipei pe care o finanţează şi speră la rezultate cât mai bune.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21808195/1/462778757-465536469836637-7786651003856418931-n.jpg

FC Botoşani pare că a renăscut sub comanda lui Liviu Ciobotariu şi a ajuns la patru etape consecutive fără înfrângere. Rezultatele sunt cu atât mai spectaculoase având în vedere că au venit în faţa unor adversari de calibru, precum Dinamo, Universitatea Craiova şi Rapid.

După finalul meciului din Bănie, Valeriu Iftime a avut o reacţie spumoasă şi a dat de înţeles că rezultatul este unul norocos pentru Universitatea Craiova. Iftime este convins că FC Botoşani va câştiga pe terenul liderului "U" Cluj, etapa viitoare. De asemenea, finanţatorul este mulţumit de prestaţiile lui Eduard Pap, dar despre Ongenda a spus că încă "nu e ce trebuie".

”E un rezultat norocos, pentru că putea să închidă frumos cu gol formidabil Ongenda. Jucăm bine şi echipa mea e din ce în ce mai bună. O să batem Clujul săptămâna viitoare. Jucăm fotbal!

Nu am emoţii în poartă. Pap e bun, dar greşeşte din când în când. Acum suntem din ce în ce mai stăpâni, mai siguri. Îi lăsăm pe adversari să atace de la o distanţă mai mare. Craiova, în afară de o două-trei ocazii nu a fost periculoasă. Şi a jucat acasă. 

(n.r. despre Ongenda) Încă nu e ce trebuie. Trebuia să dea gol. Are sclipire, dar nu e Ongenda. E util, dar încă nu e ce trebuie. Unul care să limpezeasca jocul. Eu cred că o să fie ok. Am mare încredere ca va creşte”, a spus Valeriu Iftime, conform sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele