Ultima oră
MM Stoica vine în studio-ul Fotbal Show, la o zi după derby-ul CFR Cluj - FCSB! Multe alte subiecte interesante, în direct la Prima Sport MM Stoica vine în studio-ul Fotbal Show, la o zi după derby-ul CFR Cluj - FCSB! Multe alte subiecte interesante, în direct la Prima Sport
Alex Mitriţă nu a mai suportat şi a răbufnit, după penalty-ul ratat cu Poli Iaşi: „Vă rog să daţi dovadă de respect!” Alex Mitriţă nu a mai suportat şi a răbufnit, după penalty-ul ratat cu Poli Iaşi: „Vă rog să daţi dovadă de respect!”
Gigi Becali i-a dat replica lui Louis Munteanu, după semnele ironice făcute la ambele goluri marcate în poarta FCSB-ului: „E copil” Gigi Becali i-a dat replica lui Louis Munteanu, după semnele ironice făcute la ambele goluri marcate în poarta FCSB-ului: „E copil”
Ce locuri ocupă tenismenele românce în clasamentul WTA Ce locuri ocupă tenismenele românce în clasamentul WTA
E gata! Adrian Mutu revine pe banca tehnică: „Negocierile sunt în desfasurare” E gata! Adrian Mutu revine pe banca tehnică: „Negocierile sunt în desfasurare”
Cutremur în Premier League! Manchester City ar putea fi exclusă din campionat Cutremur în Premier League! Manchester City ar putea fi exclusă din campionat

Valentin Mihăilă, mesaj pentru kosovari! "Le-am arătat tabela la final"

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 7 sep 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21725195/1/kosovo-romania-liga-natiunilor-06-09-2024-1.jpg

România a învins-o clar pe Kosovo, scor 3-0, în prima etapă din Nations League.

Valentin Mihăilă a prestat un joc foarte bun şi a fost aproape să marcheze, la finalul unei acţiuni la care a participat şi Dennis Man.

După fluierul final, Mihăilă a vorbit despre meciul de la Priştina şi i-a "înţepat" pe kosovari. Jucătorul Parmei a punctat că le-a arătat kosovarilor tabela la final şi a spus că huiduielile îl motivează.

”O victorie foarte bună aici, un adversar dificil, un public dificil, terenul dificil. Important e că am ieşit sănătoşi de pe teren şi că am luat cele 3 puncte.

Da, cu toţii ne gândim la Campionatul Mondial. Luăm pas cu pas, avem multe de învăţat de la Mister. Mai este mult de muncit. Importante sunt cele 3 puncte, a fost primul meci. Acum trebuie doar să ne gândim la următorul meci de acasă.

Până la urmă a fost gol, mă bucur că am reuşit să câştigăm. Vă daţi seama că este frustrant când îţi creezi o grămadă de ocazii şi nu reuşeşti să marchezi. Sper să sparg gheaţa şi să încep să marchez, pentru că este din ce în ce mai frustrant când nu reuşesc să marchez.

Mircea Lucescu a încercat să ne dea din experienţa sa. Nu este foarte mult timp la dispoziţie la echipa naţională, uşor uşor vom pune în practică ceea ce ne cere dânsul. Important a fost atitudinea, spiritul de sacrificiu şi cred că s-a văzut asta pe teren.

Pentru extreme au fost câteva schimbări, şi pentru faza defensivă. Nu pot să vă spun din vestiar. Au fost câteva schimbări şi trebuie să ne acomodăm cu ele.

Şi eu am ieşit cu tricoul rupt. Au fost foarte agresivi. La final le-am arătat tabela, asta este cel mai important.

Nu trebuie să fie relaxare după acest rezultat. Da, bucurie după meci, dar gândul trebuie să ne fie doar la următorul meci”, a spus Valentin Mihăilă, conform AS.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri