Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

”Urmează primul meu meci oficial”. Alexandru Bourceanu a semnat!

Fotbal Romania Publicat de Daian Cutu pe 30 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21686529/1/bou.jpg

Alexandru Bourceanu (39 de ani) a venit să ajute o formaţie din Liga 3! El este noul antrenor secund al celor de la LPS HD Clinceni.

Bourceanu îl va avea alături în staff pe Paul Pîrvulescu, alt fost jucător de la FCSB.

Clinceniul va juca primul meci oficial miercuri, cu Ştefăneşti, în Cupa României.

”Acum sunt unul dintre asistenţii de la LPS HD Clinceni. Am două zile de când am semnat. Am mai fost antrenor pentru 3 săptămâni în urmă cu ceva timp, la Craiova domnului Mititelu.

Miercuri urmează primul meu meci oficial din postura de antrenor asistent. E postura pe care am putut s-o găsesc. Dacă nu eram prieten cu Paul Pîrvulescu - omul care m-a adus în această poziţie-, n-aş fi avut o echipă în acest moment. Îi mulţumesc. Totuşi, am ajuns unde nu voiam - adică îmi doream să ajung într-o postură pe baza competenţei, nu pe baza prieteniei. Sper să fie de ajutor eventuala mea competenţă. Faptul că am mers la un curs nu înseamnă automat că antrenez bine.

Există un obiectiv, promovarea în Liga 2, dar nu cred că e făcut public de către club. În contractul meu nu e niciun obiectiv. Eu trebuie doar să-mi aduc contribuţia. Am semnat pe 6 luni, vreau să o iau pas cu pas”
, a spus Bourceanu, pentru GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele