Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

”Urmăriţi atitudinea”. CFR Cluj acuză arbitrajul de la meciul cu Universitatea Craiova

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 29 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21685545/1/fc-cfr-1907-cluj-universitatea-craiova-superliga-superbet-28-07-2024-2.jpg

CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu, cu scorul de 2-0, de echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a Superligii.

Golurile au fost marcate de Koljic ’51 şi Mitriţă ‘90+6.

În minutul 45, de la gazde a fost eliminat Kamara.

Preşedintele ardelenilor, Cristi Balaj s-a declarat deranjat de maniera de arbitraj a lui Marcel Bîrsan. Acesta acuză faptul că cei de la CFR au fost avertizaţi prea uşor.

”Atunci când se întâmplă să avem o eliminare în urma a două avertismente, în multe situaţii se întâmplă să zici după joc «Domne, primul putea să fie evitat». Într-un astfel de meci e bine să încerci să vii cu măsurile disciplinare cât mai târziu. Primul galben văzut de Kamara putea să fie evitat de arbitru, putea să vină mai târziu. A fost prima situaţie, nu au fost altele înainte. Acoperire regulamentară există.

Urmăriţi atitudinea jucătorului în albastru, cum dă cu pumnul în raţa vizuală a arbitrului. Dacă ai ales să fii atât de sever, nu puteai să sancţionezi şi reacţia jucătorului în albastru? Uitaţi-vă ce face. Nu poti să fii intransigent cu unii şi la alţii să treci cu vederea. Nici măcar o discuţie verbală nu a existat.

Până în acel moment au existat avertismente doar în direcţia celor de la CFR. Arbitrii nu trebuie să uite să folosească aceeaşi măsură disciplinară şi în direcţia celeilalte echipe. De aici vine reacţia băncii celor de la CFR, exagerată ce este drept. Au crezut că puteau să folosească aceeaşi măsură disciplinară.

Kamara se uita doar după minge (n.r. la faza din minutul 45), nu putea să ia roşu direct. Nu se aştepta ca adversarul să vină după el cu o viteză atât de mare. Mai mult decât atât, piciorul lui Kamara se duce prin faţa jucătorului Craiovei. Nu este full contact. Al doilea galben cred că este acordat corect”
, a declarat oficialul campioanei, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele