Ultima oră
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul
Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru
E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei

Unul din cei mai mari sportivi români nu vrea să vadă un nou stadion în "Ştefan Cel Mare"! "Vindeţi terenul ăla şi faceţi locuinţe, blocuri"

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 27 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21473997/2/r-3.jpg

Ion Ţiriac a avut un discurs cel puţin ciudat în legătură cu subiectul noului stadionul al lui Dinamo.

Formaţia bucureşteană ar urma să aibă o nouă arenă, iar cheltuielile ar urma să fie ridicate. 

Conform Ministerului Dezvoltării, noul stadion ar urma să coste 172 milioane de euro, în vremce ce stadioanele rivalelor de la Steaua şi Rapid au costat doar 95 de milioane de euro, respectiv 39,5 milioane de euro.

Pe lângă costul ridicat, Ion Ţiriac a mai semnalat o problemă. Fostul jucător de tenis consideră că arena ar trebui construită în altă parte, iar în locul fostului stadion din Ştefan cel Mare ar trebui să se facă blocuri.

”Stadionul de fotbal Dinamo nu îşi are locul acolo. Absolut nu îşi are locul. Vindeţi terenul ăla şi faceţi locuinţe, blocuri, nu ştiu ce! Şi apoi faceţi un stadion de 50.000 sau de 30.000 de locuri undeva unde ajunge tramvaiul, unde ajunge autobuzul. Nu inventăm noi roata, e frumos să te duci acolo”, a declarat Ion Ţiriac.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele