Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Un weekend de neuitat pentru Dominic Marcu la Trofeul Sinaia

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 23 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21679448/1/marcu.jpg

Trofeul Sinaia a fost cu adevărat special pentru Dominic Marcu, fiind etapa sa de casă. Emoţiile au fost la cote maxime, având alături familia, prietenii şi fanii care l-au susţinut pe tot parcursul weekendului. Atmosfera a fost incredibilă, iar sprijinul publicului a făcut ca această etapă să fie una de neuitat.

Dominic a obţinut locul 1 la categoria 3, locul 1 la clasa automobilelor electrice şi locul 8 în clasamentul general.

"Faptul că am concurat acasă, având alături pe toţi cei dragi, a fost extrem de emoţionant şi special pentru mine. Organizarea a fost excelentă şi mă bucur enorm că etapa a revenit în calendarul competiţional," a declarat Dominic Marcu.

Dominic a impresionat concurând cu Tesla Model 3 Performance, iar surpriza pentru public a fost urcarea cu Tesla Model S Plaid, noua sa maşină de curse. Spectatorii au avut ocazia să admire ambele maşini unice în Europa.

Fanii au primit premii speciale din partea partenerilor şi s-au răcorit cu bere fără alcool de la Bergenbier.

Dominic Marcu îşi continuă parcursul în motorsport, promovând în acelaşi timp inovaţia şi sustenabilitatea prin participarea cu maşini electrice. Susţinut de partenerii săi de încredere şi de aceeaşi echipă condusă de campionul Gunther Graef, Dominic reuşeşte să demonstreze că visurile devin realitate prin muncă şi determinare. Este o inspiraţie pentru toţi cei care îl urmăresc, arătând că evoluţia şi perseverenţa sunt cheia succesului.

La Sinaia au fost prezenţi mulţi localnici, dar şi turişti români şi străini care au luat parte la spectacol. Un număr impresionant de oameni a umplut străzile pentru a susţine evenimentul. Trofeul Sinaia este singura etapă desfăşurată pe un traseu 100% urban, oferind un spectacol unic.

Dominic Marcu mulţumeşte partenerilor săi pentru sprijinul constant: E.ON, Bergenbier Fără Alcool, George - o inovaţie BCR, BCR Leasing, Nepi Rockcastle, Hama Romania, Pringles, Duracell, Unplugged Performance, Tecnet, AutoChelu, Plus Autotrade, THOR prin Edotec şi Ministerul Mediului.

La această etapă, Dominic a avut susţinerea partenerilor locali Clubul Sportiv Carpaţi Sinaia, Ramayana Cafe & Restaurant şi La Garaj Detailing Auto. Aceştia au contribuit semnificativ la succesul şi desfăşurarea evenimentului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele