Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Un jucător care a plasat 289 de pariuri pe meciuri de fotbal a fost suspendat nouă luni

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 22 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21709819/1/anlia.jpg

Fundaşul echipei Torquay United, Austen Booth, a fost suspendat nouă luni pentru încălcarea regulilor privind pariurile, relatează bbc.com.

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a recunoscut că a plasat 289 de pariuri pe meciuri de fotbal între 5 august 2017 şi 7 iulie 2021.

În această perioadă, el a jucat pentru Truro City, Buckland Athletic şi Tiverton Town în al şaptelea eşalon şi mai jos în fotbalul englez.

Toţi jucătorii din primele opt eşaloane ale fotbalului englez nu au voie să parieze pe niciun meci de fotbal.

"Clubul este foarte dezamăgit să piardă serviciile lui Austen, dar recunoaşte hotărârea FA şi sancţiunea impusă jucătorului nostru", a precizat Torquay într-un comunicat. „Toţi angajaţii cluburilor de fotbal trebuie să ştie că plasarea de pariuri pe fotbal este strict interzisă. Am reiterat acest lucru tuturor celor de la Torquay United în lumina acestui caz specific şi le-am reamintit de obligaţiile lor de a adera la regulile FA”.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri