Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Un fotbalist din naţionala Japoniei a fost arestat pentru agresiune sexuală

Uncategorized Publicat pe 17 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38106/21671740/1/sano.jpg

Trei bărbaţi, inclusiv un jucător din echipa naţională de fotbal a Japoniei, au fost arestaţi, fiind bănuiţi că au agresat sexual o femeie, a anunţat miercuri presa locală.

Kaishu Sano, în vârstă de 23 de ani, şi alţi doi bărbaţi de asemenea în vârstă de 20 de ani sunt suspectaţi că au agresat sexual o femeie în vârstă de 30 de ani într-un hotel din Tokyo duminică, au raportat televiziunea publică NHK şi alte mass-media, citând surse din poliţie.

Chemată de victimă imediat după presupusa agresiune, poliţia i-a arestat pe cei trei bărbaţi în apropierea hotelului şi încearcă să stabilească faptele, potrivit NHK. Contactată de AFP, poliţia japoneză nu a fost disponibilă imediat pentru a comenta cazul.

Sano, care joacă pe postul de mijlocaş şi a participat la ediţia din acest an a Cupei Asiei pe Naţiuni cu echipa Japoniei, a semnat luna aceasta cu Mainz din Bundesliga germană, după ce a evoluat la formaţia japoneză Kashima Antlers.

Clubul a declarat că este ”foarte îngrijorat de cazul privind fostul său jucător”. ”Din cauza naturii cazului, clubul nu este în măsură să confirme alte detalii, dar va monitoriza îndeaproape situaţia”, a declarat clubul japonez din J-League.

Un alt jucător al echipei naţionale a Japoniei, Junya Ito, care joacă pentru clubul Reims din Ligue 1 din Franţa, a fost nevoit să se retragă de la Cupa Asiei la începutul acestui an, după ce poliţia japoneză a confirmat că jucătorul, acuzat de agresiune sexuală de două femei, era anchetat.

Evenimentele presupuse au avut loc într-un hotel din Osaka în iunie 2023, după un meci între Japonia şi Peru, potrivit rapoartelor mass-media japoneze.

Ito neagă acuzaţiile şi a iniţiat o acţiune în justiţie împotriva celor două acuzatoare, cărora le cere daune în valoare de 200 de milioane de yeni (1,2 milioane de euro).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Uncategorized

Ultimele articole Toate articolele