Ultima oră
VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga VIDEO | Villarreal - Barcelona 1-5. Catalanii sunt dezlănţuiţi în La Liga
Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România! Adrian Mutu, dorit de o formaţie din România!
VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul! VIDEO | ”U” Cluj - Universitatea Craiova 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Thiam deschide scorul!
”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV ”Vreau şi eu să aud ce au discutat”. MM Stoica, tiradă la adresa arbitrajului de la FCSB - Petrolul | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază! VIDEO | Manchester City - Arsenal 2-2. "Cetăţenii" salvează egalul la ultima fază!
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”

Un fost mare jucător al Stelei i-a dat peste nas lui Gigi Becali! "Să îmi spuneţi ce rezultate au avut"

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 17 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21464053/1/rps8209.jpg

Dorin Rotariu a fost trecut pe linie moartă la FCSB de către Gigi Becali, iar acum Iosif Rotariu a ţinut să îi dea replica patronului formaţiei bucureştene.

Iosif Rotariu a fost unul din cei mai importanţi mijlocaşi români ai anilor 80 şi 90.

De numele fostului internaţional se leagă atât Poli Timişoara, pentru care a evoluat în şase rânduri, cât şi Steaua, echipă la care a câştigat titlul de cinci ori şi a ajuns până în finala Cupei Campionilor din 1989.

Iosif Rotariu nu înţelege de ce Becali îl critică pe Dorin Rotariu şi a ţinut să evidenţieze că nepotul său nu a avut vreo vină atunci când FCSB a pierdut puncte cu Petrolul şi Rapid.

”Nici eu nu ştiu (n.r. ce s-a întâmplat). În perioada cât a jucat Dorin, să îmi spuneţi ce rezultate au avut. A fost meciul cu Petrolul, au condus 2-1, el a ieşit în minutul ’70. A intrat cu Rapid la 0-2 la pauză şi s-a făcut 1-2, apoi a fost criticat că nu a făcut nimic.

Eu mai vorbesc cu el despre fotbal. Dar, dacă este vreo ofertă, le-am spus clar tuturor că nu vreau să îl influenţez în vreun fel. Sunt responsabil, da. Ţin foarte mult la el. Îi ştiu calităţile şi caracterul”, a spus Iosif Rotariu, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele