Ultima oră
VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi” VIDEO | Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre presiunea primului loc. ”Jucătorii sunt foarte supăraţi”
VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89 VIDEO | Inter - AC Milan 1-2. ”Derby della Madonnina” s-a decis în minutul 89
Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup Echipa Europei a câştigat în meciul decisiv Laver Cup
VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă VIDEO | ”Nu am pasat, nu am jucat bine”. Semnal de alarmă tras de Costel Gâlcă
VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede” VIDEO | Nicuşor Bancu, dezamăgit de meciul de pe Cluj Arena. ”Sper să ne revenim cât mai repede”
VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga! VfB Stuttgart a făcut recital cu Borussia Dortmund în Bundesliga!

Un fost internaţional a luat peste picior transferurile pentru titlu făcute de Gigi Becali. ”FCSB îl ia cu jucători de la Iaşi şi Hermannstadt”

FCSB Publicat de Tudor Moisa pe 10 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21456270/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-9.jpg

FCSB este lider în Superligă şi este favorită la câştigarea campionatului. Totuşi, Basarab Panduru a luat peste picior transferurile făcute de Gigi Becali în această iarnă, în contextul declaraţiilor patronului de la FCSB.

Gigi Becali a ironizat-o în trecut pe Rapid spunând că nu are cum să câştige campionatul cu jucători luaţi de la FCSB şi CFR Cluj.

Acum, Panduru a venit cu o replică pentru finanţatorul liderului şi a subliniat, la Orange Sport, că FCSB se bat la titlu cu jucători luaţi de la Hermannstadt şi Poli Iaşi.

Singurele mutări parafate până acum de Becali, în această iarnă, sunt transferurile lui Baba Alhassan şi Luis Phelipe.

Dan Udrea: ”Rapid probabil va juca cu Djokovic şi Oaidă, jucători la care FCSB renunţă de bunăvoie. Ca să nu mai vorbim de Krasniqi sau Braun, luaţi de la CFR. Jumătate din echipa de câmp e formată din jucători la care FCSB şi CFR au renunţat. A zis şi Becali că Rapid nu poate lua titlul cu jucători luaţi de la FCSB şi CFR.”

Basarab Panduru: ”Rapid nu ia titlul cu jucători de la FCSB, dar FCSB îl ia cu jucători de la Iaşi şi Hermannstadt, nu? Poate FCSB să câştige, nu? (n.r. râde). Cu jucatorii ăştia câştigi campionatul, nu?”

Dan Udrea: ”Păi nu, că FCSB nu ia titlul de obicei (n.r. rade).”

Basarab Panduru: ”Pe cine să ia Rapidul dacă nu pe Djokovic? E exact ce vrea el, e sistemul care îi vine mănuşă.”

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele