Ultima oră
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"
VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri! VIDEO | FCSB - Petrolul 1-1. Tudorie a dat lovitura în prelungiri!

Un fost finanţator din fotbalul românesc a murit în ziua aniversării a 40 de ani de căsătorie

Fotbal Romania Publicat de Daian Cutu pe 4 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21691523/1/savin.jpg

Emanoil Savin (65 de ani) a murit duminică, 4 august 2024. Tragicul eveniment s-a petrecut în timpul unui meci de fotbal în localitatea Buşteni, acolo unde decedatul era primar.

Din păcate echipajele medicale nu au mai putut face nimic. Decesul a survenit ca urmare a unui stop cardio-respirator. Savin aniversa duminică 40 de ani de căsătorie.

Foarte pasionat de sport, Savin a fost şi finanţatorul celor de la Apulum Unirea Alba Iulia, echipă ce acum două decenii impresiona în prima ligă.

”A venit un apel la 112 în Buşteni pentru un bărbat de 65 de ani, inconştient. La locul intervenţiei s-a deplasat un echipaj SAJ Sinaia cu medic, care a ajuns în aproximativ 7 minute.

L-au găsit în stop cardio respirator, au început manevrele de resuscitare şi au decis să îl transporte la Spitalul Sinaia, unde în jurul orei 11.46 a fost declarat decesul”, au dezvăluit surse medicale, conform libertatea.ro.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele