Ultima oră
Ultimă oră! Jucătorul care a făcut istorie la Real Madrid, revenire de senzaţie în Spania chiar la marea rivală Barcelona
Ultimă oră! Jucătorul care a făcut istorie la Real Madrid, revenire de senzaţie în Spania chiar la marea rivală Barcelona
”În 4 zile s-a ofilit ghiocelul. Vine meciul cu Galaţi nu e bun ghiocelul!”. Hohote de râs în direct după discursul lui Marius Şumudică unde a asemănat Rapidul cu o floare | VIDEO EXCLUSIV

”În 4 zile s-a ofilit ghiocelul. Vine meciul cu Galaţi nu e bun ghiocelul!”. Hohote de râs în direct după discursul lui Marius Şumudică unde a asemănat Rapidul cu o floare | VIDEO EXCLUSIV
Ilie Dumitrescu anunţă următorul star din Superligă care va rupe plasele porţilor: ”Este o execuţie de manual. E ABC-ul fotbalului!”

Ilie Dumitrescu anunţă următorul star din Superligă care va rupe plasele porţilor: ”Este o execuţie de manual. E ABC-ul fotbalului!”
Breaking News! Una dintre cele mai prestigioase publicaţii din lume a anunţat câştigătorul Balonului de Aur. Surpriză mare

Breaking News! Una dintre cele mai prestigioase publicaţii din lume a anunţat câştigătorul Balonului de Aur. Surpriză mare
Alex Paşcanu, savuros după victoria Rapidului: ”Ce dacă a dat două goluri?”

Alex Paşcanu, savuros după victoria Rapidului: ”Ce dacă a dat două goluri?”
Betis Sevilla a pierdut cu Mallorca, scor 1-2

Betis Sevilla a pierdut cu Mallorca, scor 1-2

Un cunoscut acţionar din Superligă, atac furibund la adresa lui Florin Manea! ”Dacă ar fi fost atât de bun şi atât de Messi cum crede el îl angaja cineva”

Superliga Publicat de Tudor Moisa pe 22 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21394598/1/mean.jpg

După ce Florin Manea a dezvăluit, în repetate rânduri, că Drăguşin este pe lista unor mari echipe din Europa şi după ce a pretins 1 milion de euro pentru transferul lui Rareş Ilie în Franţa, Victor Angelescu a ieşit, într-un final, la atac.

Acţionarul minoritar de la Rapid a făcut şi o dezvăluire surprinzătoare. Florin Manea nu ar mai fi impresarul lui Drăguşin!

”Eu am evitat în toţi aceşti 4 ani de când a plecat de la Rapid să îi răspund pentru că în primul rând mă vizează pe mine ca persoană şi nu vreau. Nu mi se pare normal.

N-am vrut să intru în această dispută pentru că aş fi băgat şi clubul. Sincer chiar nu am răspuns pentru că sunt aberaţii şi suporterii văd şi ştiu asta. Rapidiştii ştiu asta, nu trebuie să le-o spun eu.

Doamne, aberează enorm. Adică tot, tot ce a spus şi lucruri care pot fi dovedite, până la nebunia cu Rareş Ilie. Este… Nici nu vreau să… În primul rând el are 0% procente la Rareş Ilie. Nu ştia cine e. 

Florin Manea nu l-a adus. Nu numai că e o invenţie, pentru că acel contract nu a fost făcut de mine, ci de altcineva. Şi pe perioada pe care el a fost la club a avut un anumit comision dacă se vindeau jucători.

Comisionul nu era atât de mare pentru că noi atunci eram în liga a treia, liga a doua. Era foarte greu să vinzi pe cineva, dar oricum nu aş fi fost de acord. Mă rog, asta a fost, aşa s-a semnat acel contract. 

Dar a fost legat de echipa mare. El a fost un fel de director sportiv, tot ce ţinea de prima echipă. Rareş Ilie şi toţi ceilalţi jucători au fost aduşi la vremea respectivă de către mine la juniori, de Ovidiu Burcă şi un domn Cristi Buturugă, care e şeful Centrului de Copii şi Juniori.

La meciul care zice domnul Manea că a fost, el nu a fost. Lui nu i s-a cerut şi nici nu a făcut niciun referat legat de Rareş Ilie sau jucătorii care au venit de la juniori. Niciodată! Nici nu ştia de existenţa lui. 

Asta e foarte simplu de verificat. Puteţi să îi întrebaţi pe cei de la Juniorul dacă a fost la meciuri şi cine a fost, cu cine a negociat. Ulterior, după ce ne-am decis la ce jucători vrem, au negociat cu mine şi cu Andrei Nicolescu ce sume şi cum să vină aceşti jucători la noi la academie la juniori.

În momentul în care era Rareş Ilie deja acolo, i-am zis de mai multe ori: ‘Du-te, vezi şi tu ce juniori avem’. Nu-l interesa. I se spunea. Nu se ducea la meciurile de juniori. Nu ştia cine e.

Niciunul dintre juniori nu era bun, doar Sefer că era jucătorul lui. Cu el e altă discuţie. El l-a adus, n-am de ce să mint. Era impresarul lui şi l-a adus la club. E cu totul altă poveste. Era agentul lui Toni Sefer atunci.

Cu Rareş Ilie n-are nicio treabă. Tot ce spune sunt nişte minciuni sfruntate. Dar e logic să minţi când tu cumva vrei să iei un milion şi să convingi instanţa. N-o să vină el să zică acum că aşa s-a întâmplat.

Sunt enorme dovezile că n-a avut nicio implicare, absolut deloc cu acei copii. Nici cu el, nici cu Ignat, nici cu ceilalţi pe care i-am adus atunci. Eu n-am privit în viaţa mea un raport despre vreun jucător. Nu de Rareş Ilie, de la niciun jucător!

A făcut rapoarte care nu au legătură cu Rareş Ilie. A făcut rapoarte din postura de director sportiv cu activitatea primei echipe, cum vede el şi pe ce poziţii ar dori să aducă jucători şi aşa mai departe. N-avea legătură nimic cu Rareş Ilie, zero implicare absolut. 0, 0, 0. Şi totuşi vii şi ceri bani şi încerci să induci în eroare. Sunt bani mulţi. 

Repet, nu am ce să comentez, pentru că dacă aş fi văzut că publicul rapidist nu şi-ar da seama ce fel de om e, m-aş fi implicat mai mult. Dar de 4 ani el o ţine cu acelaşi lucru şi eu sunt convins că rapidiştii ştiu. Nu trebuie să vin eu să spun, să dau şi să fac acelaşi lucru pe care-l face Florin.

E treaba lui dacă după 4 ani el n-are ce să facă şi spune acelaşi lucru. Dacă ar fi fost atât de bun şi atât de Messi cum crede el îl angaja cineva. Ar mai fi luat jucători.

El are un singur jucător, Radu Drăguşin, pe care nici ăla din câte ştiu nu îl mai are. Când era la noi mi-a arătat că a vândut părţile, cum se numesc, către Betancour, un uruguayan. Sunt prieteni, Betancour îl chema. Cel care l-a şi ajutat să aducă jucători la Rapid. L-a ţinut foarte puţin de Radu Drăguşin. Chiar mi-a arătat actele la vremea respectivă. 

Dar e treaba lui. Îl reprezintă pe Radu Drăguşin chiar dacă nu mai are tot, îl reprezintă măcar ca pe o cărticică. Bravo, e un jucător senzaţional, e cel mai bun jucător român în momentul de faţă, dar mai mult de atât...

Dacă ar fi fost atât de bun şi atât de… cel mai bun impresar, ar fi avut mai mult de un jucător sau l-ar fi luat vreun club. Eu am făcut cea mai mare greşeală atunci. Nu pot să zic că mi l-a adus altcineva. Până la urmă eu am fost de acord şi de acuma de 4 ani de când omul nu mai are ce să facă….

Dacă s-ar fi angajat şi ar fi avut treabă îţi spun eu că îşi vedea de-a lui cum o face fiecare. N-are altceva ce să facă, plus că de ce l-ar mai băga lumea în seamă pe Florin Manea decât din acest motiv.

Se caută aceste lucruri în ziare, în emisiuni, să fie scandal, să mai zică ceva rău de mine, de Rapid, că se scrie despre asta. A găsit cum să mai apară şi el în ziare. În rest, eu nu vreau să intru în niciun conflict, să îmi văd de treaba mea la Rapid.

Îi doresc tot binele din lume cu Radu Drăguşin, să câştige cât mai mulţi bani. Nu m-aş supăra cu nimic, să fie angajat, să câştige zeci de milioane, să se ducă la alt club dacă vrea. E treaba lui ce face.

Nu vom mai lucra niciodată. Iar celelalte lucruri pe care le spune nu vreau să le comentez pentru că în momentul în care sunt jigniri de asemenea natură chiar nu pot să intru într-o asemenea dispută” a spus Victor Angelescu, conform Fanatik.

  

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele