Ultima oră
Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă” Victorie palpitantă pentru Daniel Opriţa. ”Am fost altă echipă”
VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor VIDEO | PSG - Dinamo 35-32. ”Dulăii” au condus o bună parte din joc în duelul stelar din Liga Campionilor
”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna ”Îmi dau speranţe că ne putem stabili un obiectiv”. Un nume emblematic al fotbalului românesc i-a luat locul lui Ilie Poenaru pe banca celor de la Concordia Chiajna
Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi” Dinu Gheorghe a explodat, după ce Dan Şucu l-a acuzat că a distrus Rapidul: „Rămâi la scaune şi canapele. Dacă bagi atâţia bani ca prostul, înseamnă că nu te pricepi”
SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin SCM Zalău a fost eliminată de Sporting CP în primul tur al Challenge Cup la volei masculin
Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV Discurs fără menajamente la adresa lui Dan Şucu: „Ar trebui să te rezumi la ceea ce ştii şi ceea ce poţi” | EXCLUSIV

Ultimele informaţii despre transferul lui Alex Cicâldău la Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat de Tudor Moisa pe 20 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21675436/1/profimedia-0767035491.jpg

Alex Cicâldău a revenit la Galatasaray după împrumutul la Konyaspor.

Mijlocaşul român nu a avut evoluţii extraordinare, iar oficialii lui Galata nu ştiu încă dacă îl vor împrumuta, vinde sau păstra pe Cicâldău. Totuşi, Giovanni Becali a dat de înţeles că stranierul ar putea reveni la Universitatea Craiova.

Acum, Mihai Rotaru a vorbit despre această posibilitate şi a dezvăluit că deocamdată cele două cluburi nu se află în negocieri, din cauză că turcii nu au luat încă decizia finală în privinţă lui Cicâldău.

"Nu sunt negocieri, se aşteaptă o decizie a lui Galatasaray. Nu au luat o decizia şi atunci nu putem să luăm nici noi. Ei pot susţine că îl dau doar în Turcia sau că doresc să îl ţină. Noi nu putem să-i suportăm o parte din salariu. Nu putem să înaintăm. Sunt turci. Glumesc! N-am nimic cu ei, doar în spirit de glumă.

Alex îşi doreşte mult să demonstreze că e un jucător extrem de valoros. Pe el l-a luat Fatih Terim la Galatasaray. A jucat sub comanda lui. După s-au schimbat conducerea, antrenorul, Cicâldău n-a mai intrat în vederile noului antrenor. Asta se întâmplă peste tot în lume.

Relaţia e mult mai impersonală în vestul Europei. Cicâldău mai are de demonstrat în fotbalul mare. Vom vedea care va fi decizia", a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri