Ultima oră
"Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV "Bă, fraţilor, suntem în urna a treia, mă, aproape de inexistenţă". Discurs dur după victoria României în Kosovo | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0 VIDEO | Execuţie în direct! Germania a învins-o pe Ungaria, scor 5-0
VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri VIDEO | Zi spectaculoasă în Nations League! S-au marcat 34 de goluri
Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB Gigi Becali a dat ordinul! Cei trei fotbalişti care vor juca în atac la FCSB
Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV Modul în care a fost tratată delegaţia României de kosovari | EXCLUSIV
U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe” U BT Cluj - CSM Oradea, scor 93-84, în finala Turneului Memorial ”Toni Alexe”

Tudor Băluţă şi-a anunţat plecarea de la Farul. Unde este dorit mijlocaşul

Farul Constanta Publicat de Daian Cutu pe 4 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21617456/1/baluta.jpg

Tudor Băluţă (25 de ani) şi-a anunţat despărţirea de Farul Constanţa, formaţie cu care a devenit campion în sezonul 2022-2023.

Mijlocaşul a avut un sezon complicat, ce a fost marcat de probleme medicale. El a jucat ultimul meci oficial pe 11 noiembrie, cu Hermannstadt.

Băluţă este la mare căutare în această fereastră de mercato. Din Superliga, cei de la Universitatea Craiova ar dori să obţină serviciile sale.

GSP scrie că mijlocaşul e chemat şi în străinătate. Cracovia (Polonia) şi Apollon Limassol (Cipru) sunt cluburile ce ar vrea semnătura sa.

"Dragi farişti,

A sosit momentul să îmi iau rămas bun.



Am petrecut doi ani minunaţi alaturi de voi, doi ani în care mi-aţi oferit atât mie, cât şi colegilor mei, iubire, încredere, respect şi sper ca prin evoluţiile mele să vă fi răsplătit această susţinere continuă.

Îmi pare rău că în acest sezon nu am putut contribui mai mult, nu am putut ajuta echipa atât cât mi-aş fi dorit, însă uneori în fotbal, cât şi în viaţă, trecem prin momente dificile pentru a deveni mai puternici.

Plec totuşi cu mândria şi recunoştinţa de a fi câştigat primul titlu din istoria Farului! Un moment pe care îl voi preţui întotdeauna. Meciul ce ne-a făcut victorioşi, ridicarea trofeului şi sărbătoarea din Piaţa Ovidiu alaturi de voi sunt şi vor fi mereu amintiri de neuitat! 

Închei prin a vă mulţumi vouă, domnului Hagi, întreg staff-ului tehnic, medical, tuturor angajaţilor clubului şi bazei şi, nu în ultimul rand, colegilor mei, de la primul până la ultimul alaturi de care am avut plăcerea de a juca în aceşti doi ani!

Aşa cum am mai spus-o, Constanţa a fost, este şi va fi întotdeauna o a doua mea casă!

Vă mulţumesc din suflet!

Al vostru,

Tudor Băluţă", a scris fotbalistul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele