Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

”Trebuie să fim foarte atenţi”. Antrenorul lui LASK şi-a făcut bine temele. A identificat punctele foarte ale celor de la FCSB

Europa League Publicat de Daian Cutu pe 21 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21708691/1/profimedia-0899640538.jpg

Partida LASK - FCSB, din play-off-ul Europa League, va avea loc joi, de la ora 20:00 şi va putea fi urmărită în direct, în format LIVE TEXT pe site PrimaSport.ro.

La conferinţa de presă premergătoare partidei, Thomas Darazs a prezentat amănunţit punctele forte ale celor de la FCSB şi a punctat că echipa sa ţinteşte o calificare în faza principală a Europa League.

”Punctele forte ale adversarului? Au o condiţie fizică foarte robustă, sunt foarte prezenţi în joc şi au foarte multe calităţi individuale. Jucătorii de la FCSB aş putea spune că sunt jucători de instinct, adică acei jucători la care îţi este foarte greu să te aperi pentru că sunt foarte spontani. Trebuie să fim foarte atenţi.

Ne vom strădui să ne punem amprenta. Dacă vom profita de ocaziile avute, atunci va trebui să fim mai puţin atenţi la ce face adversarul. Sigur, asta nu înseamnă că vom neglija adversarul.

Vrem să ajungem în Europa League. Deocamdată nu ne gândim la Conference League. Ne gândim strict la Europa League. Dacă vom ajunge în Conference, ne vom strădui să mergem cât mai departe, însă prioritatea numărul unu este Europa League"
, a explicat Darazs, la conferinţa de presă premergătoare partidei.

FCSB vine după înfrângerea surprinzătoare din Superliga, 1-0 acasă, cu Poli Iaşi şi după eliminarea din play-off-ul Champions League, unde Sparta Praga s-a impus cu 4-3 la general. „Roş-albaştrii” sunt calificaţi în Conference League, dar îşi doresc să ajungă în cea de-a doua competiţie europeană. 

De cealaltă parte, LASK vine după două înfrângeri în campionatul Austriei, 2-1 cu Altach şi 1-0 cu Salzburg şi se află pe locul 9 după primele 3 etape. Austrieci sunt la primul meci european din acest sezon.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima oară într-un meci amical la începutul lui 2024, în care FCSB s-a impus cu 3-1.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele