Ultima oră
VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A VIDEO | Lecce – Parma 2-2. Remiză dramatică în derby-ul românesc din Serie A
VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol VIDEO | Real Madrid a făcut spectacol cu Espanyol
VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare” VIDEO | Daniel Bîrligea a debutat la FCSB, dar a fost înlocuit la pauză şi a reacţionat: „Nu ştiu dacă din fericire sau din supărare”
E gata! Tony revine în fotbalul românesc E gata! Tony revine în fotbalul românesc
Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva" Gigi Becali, prima reacţie după debutul lui Bîrligea! "Să nu cumva"
Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!" Gigi Becali s-a contrazis singur! "Unde e faultul? / E fault clar!"

Transferul iernii la Dinamo! Are patru titluri de campion şi cinci sezoane în grupele "Champions League"

Superliga Publicat pe 18 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21465185/1/dinamo-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-26-11-2023-1.jpg

Dinamo Bucureşti este foarte aproape să rezolve cel de-al cincelea transfer al iernii, deşi mai sunt doar două zile până vor juca primul meci oficial din 2024.

Dinamo continuă campania de achiziţii

Internaţionalul bulgar Georgi Milanov (32 de ani) este foarte aproape să semneze cu formaţia bucureşteană. Acesta se află liber de contract din luna iulie, după ce ultima dată a evoluat la Al-Dhafra din Emiratele Arabe Unite.

Conform Fanatik.ro, Milanov s-ar fi înţeles în proporţie de 90% cu oficialii grupării din "Ştefan cel Mare" şi va semna contractul în cel mai scurt timp, în cazul în care nu se va ivi nimic neprevăzut.

Înainte de plecarea din Arabia Saudită, bulgarul a mai trecut pe la mai multe echipe de renume, precum Litex Loveci, CSKA Moscova, Grasshopers Zurich, Fehervar şi Levski Sofia.

De asemenea, Milanov a bifat 47 de prezenţe pentru naţionala Bulgariei, pentru care a marcat de două ori. Mijlocaşul central se poate lăuda şi cu două titluri de campion în ţara sa natală, ambele câştigate cu Litex.

Dinamo are 16 puncte după 21 de etape în Superligă şi este pe penultimul loc, la şapte puncte distanţă de următoarea clasată, Poli Iaşi.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele